29 / 03 / 2024

Mustafa Çavuş biyografi

Mustafa Çavuş biyografi

Mimar Mustafa Çavuş kimdir? Mimar Mustafa Çavuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Çavuş, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mustafa Çavuş...

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alp Çavuşoğlu tarafından kuruldu. 

Şehit Mustafa Hakan Kaçar'ın ailesine Narlıdere'den 2 ev!

Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Hakan Kaçar, 24 Temmuz’da Diyarbakır Sur'da şehit düştü. Şehidin ailesine ev alma hayali Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım aracılığıyla İzmirli bir hayırsever tarafından gerçekleştirildi.

Şehit Mustafa Hakan Kaçar'ın ailesine kentsel dönüşümden ev verilecek!

Diyarbakır Sur'daki operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Hakan Kaçar'ın (26), İzmir Narlıdere'de gecekonduda yaşayan ailesini satın alacağı eve taşıma hayali gerçekleşecek.

Bursa Minareliçavuş Aile Sağlığı Merkezi inşaatı başlıyor!

Başkanlık makamını bu hafta Minareliçavuş Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mahalleliyi sevindirecek açıklamalarda bulundu. Bozbey, Minareliçavuş’un bu yıl içinde Aile Sağlığı Merkezi’ne kavuşacağını açıkladı.

Govip Turizm ve Taşımacılık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Govip Turizm ve Taşımacılık Dış Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Çavuş tarafından 20 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı'nda kuruldu.

Mustafa Çavuş kimdir?

Mimar Mustafa Çavuş kimdir? Mimar Mustafa Çavuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Çavuş, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mustafa Çavuş...

Anel Group'un acı günü: Mustafa Yazlıkiçi'nin annesi vefat etti!

Anel Elektrik Proje Taahhüt A.Ş. Yurtiçi Taahhüt İş Birim Yöneticisi Mustafa Yazlıkiçi'nin annesi Naciye Yazlıkiçi hayatını kaybetti

Beykoz Konakları'nın acı günü: Mustafa Küçük vefat etti!

Beykoz Konakları Yöneticiliği, vefat eden Yeminli Mali Müşavirleri Mustafa Küçük için başsağlığı ilanı yayınladı

Mustafa Tunçalp'in New York'taki seramik sergisinde Hido sürprizi!

Seramik sanatçısı Mustafa Tunçalp'in New York'ta açtığı serginin resepsiyonuna, takımı Orlando Magic'in New Jersey Nets ile yapacağı maçta forma giymek üzere kente gelen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu da katıldı

Çavuşoğlu Ütopya'da 260 bin TL'ye 2+1!

Konut bedeli peşin ödendiği takdirde yüzde 5 indirim uygulanıyor. Çavuşoğlu Ütopya'da yüzde 50 peşinat ve 24 ay 0 faiz ile ödeme seçeneği sunuluyor

Mustafa Süzer: İstanbul, bugünkü siluetiyle daha güzel!

Mustafa Süzer, yıllar önce İstanbul'un siluetini bozuyor diye eleştirilen oteli Gökkafes - Ritz Carlton'da kendisine büyük haksızlıklar yapıldığını belirtti

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve sunucu Esra Erol, Umut Evleri'ni açtı!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, kadınları dört duvar arasından çıkarmak için kurdukları semt konaklarının ‘Umut Evleri' sayesinde eksiğinin tamamlandığını söyledi.

Fatih'te Umut Evleri, başkan Mustafa Demir ve sunucu Esra Erol tarafından açılıyor!

Esra Erol'un çocuk gelinlerin dramını anlattığı ‘Kara Duvak' adlı kitabının geliri ile açacağı umut evlerine bir destek de Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'den geldi

Mustafa Çavuş biyografi Haberi

Mustafa Çavuş biyografi

Mustafa Çavuş kimdir?

Mustafa Çavuş 1983 yılı Bursa doğumlu. 2008 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık bölümünden mezun olmuştur. 


Eğitimi devam ederken ayrıca  çeşitli firmalarda görev almıştır. 2009 yılından beri Yapı Stüdyo tasarım ve uygulama  ekibinde çalışmaktadır.


YAPI STÜDYO..

YAPI STÜDYO, müşterilerinin mekansal ihtiyaçlarına ve zevklerine yönelik, fonksiyonel ve dönüşebilen çözümler sunarak, Mimari, İç Mimari, Tasarım ve Uygulama alanlarında beklentilere cevap verir. 


Müşteri memnuniyeti odaklı, mimari disiplinden kopmayan özgün tasarımlarını, titiz bir uygulamayla birleştiren YAPI STÜDYO, özgünlüğünün gücünü dinamik ve paylaşımcı tavrından alır.


Günümüzün tasarım ilkeleriyle bütünleşen yenilikçi mimari malzemeleri takip eder ve tüm detaylarıyla projelerinde kullanarak, daima çalışan ve genç kalan tasarımlar üretir.


YAPI STÜDYO iletişim:

YAPI STÜDYO MİMARLIK

İNŞAAT ve PROJE YÖN. LTD ŞTİ


Hakkı Yeten Cad. No:13

Fulya Terrace C1 D64

34365, Şişli, ISTANBUL


Tel: +90...