29 / 03 / 2024

Mustafa İhsan Coşkun

Mustafa İhsan Coşkun

Şahin'e inceleme sırasında Beşiktaş Kaymakamı Abdullah Kalkan, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İl Spor Müdürü İbrahim İlhami Koç, Beşiktaş İnşaat AŞ Genel Müdürü Mustafa İhsan Coşkun ile proje görevlileri eşlik etti.

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Coşkun tarafından kuruldu.

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Coşkun tarafından kuruldu.

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Coşkun tarafından kuruldu.

Eslem Vinç Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eslem Vinç Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ünal, Doğuş Yanık, Fikret Erdal, Mustafa Coşkun ve Yusuf Akduman ortaklığında kuruldu.

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Hülya Soyer Kısmet Coşkun tarafından kuruldu.

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  600 bin TL sermaye bedeli ile SERDAR YILDIZ, Recep Aygül ve Mustafa Coşkun tarafından kuruldu.

Selçuk Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Selçuk Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi A.Ş.  Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Argun Özdemir,  Mustafa Kadri Coşkun, İbrahim Taylan Kulbay tarafından kuruldu.

Neolife Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neolife Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Barış Hazer, Coşkun Torun ve Mustafa Bahtiyar ortaklığında kuruldu.

Mavirem Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavirem Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Yeşilyurt ve Mustafa Okay Çınar ortaklığında kuruldu.

Kvk Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kvk Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cihangir Coşkun Kubilay ve Mustafa Kefeli ortaklığında kuruldu.

Mustafa İhsan Coşkun Haberi

Mustafa İhsan Coşkun

Şahin'e inceleme sırasında Beşiktaş Kaymakamı Abdullah Kalkan, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İl Spor Müdürü İbrahim İlhami Koç, Beşiktaş İnşaat AŞ Genel Müdürü Mustafa İhsan Coşkun ile proje görevlileri eşlik etti.


İstanbul Valisi Vasip Şahin, Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın inşaatını inceledi. Çalışmalar hakkında İhsan Coşkun'dan bilgi alan Şahin, inşaat alanını...