19 / 04 / 2024

Mustafa Kamar avm açıklaması

Mustafa Kamar avm açıklaması

Mücevher İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kamar yaptığı açıklamada, "Bazı AVM'ler kira geliri kaygısıyla kapılarını kapatmayarak fırsatçılık yapmaya çalışıyor" dedi.

Kiralık ev krizine AVM önerisi: AVM'ler daireye dönüştürülsün!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, konut krizine ilişkin 6 başlıktan meydana gelen bir çözüm önerisi açıkladı. Sarıgül, AVM'lerin daire yapılmasını tavsiye etti. 

Mustafa Aydın'dan AVM'lerde ortak gider açıklaması!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, “ AVM’lerde ortak gider şeffaflığı, markalarımızın ve sektörümüzün en büyük hakkı” dedi.

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

Çerkezköy KİPA AVM icradan 43.1 milyon TL'ye satılıyor!

Çerkezköy İcra Dairesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde bulunan arsa ve üzerindeki KİPA AVM'yi satıyor. Gayrimenkulün ihale bedeli 43 milyon 153 bin 267 TL olarak belirlendi. 

AVM'lerin oyun alanları için kira çağrısı!

Tüm Eğlence Park Etkinlik ve Atraksiyon Derneği (TEPEA) Başkanı Mustafa Mertcan, alışveriş merkezi (AVM) yönetimlerinin kira konusunda düzenleme yapması gerektiğini söyledi.

Mustafa Aydın: 3 ay sonra kiralarda yüzde 50 indirim bekliyoruz!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, “Özellikle, AVM’lerde faaliyetlerini sürdüren işletmelerimiz için bu aylarda kira alınmamasını, sonraki 3 ayda yüzde 50 indirim bekliyoruz” dedi.

Mücevher İhracatçıları Birliği'den AVM uyarısı!

Mücevher İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kamar yaptığı açıklamada, "Bazı AVM'ler kira geliri kaygısıyla kapılarını kapatmayarak fırsatçılık yapmaya çalışıyor" dedi.

AVM kiralarının TL'ye geçmesi çok doğru bir karardı!

Mudo’nun kurucusu Mustafa Taviloğlu, "AVM sahiplerinin de çok daha önceden kiralarla ilgili şu anki duruma gelmesi gerekirdi. Türk parasına dönüldü, bu çok doğru bir karardı. İşler iki taraf için de çok daha oturur hale geldi. İki taraf da daha akılcı oldu" dedi..

UFRAD: AVM sahipleri, telefonlarımıza çıkmıyor!

UFRAD Genel Başkanı Dr. Mustafa Aydın, AVM'lere yapılan TL kullanma ve kuru sabitleme çağrısının karşılık bulmadığını, bazı AVM sahiplerinin telefonlara dahi yanıt vermediğini söyledi.

Kayseri İldem Park AVM açıldı!

Kayseri İldem Park AVM, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseriyle açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de AVM'nin açılışına katıldı.

Yabancı AVM işletmecileri de dolar kurunu sabitlemeli!

Bisse’nin sahibi Mustafa Kefeli "AVM işletmecilerinin yüzde 30’unu yabancılardan oluşuyor. Bazı AVM'ler doları 1.70 ile 2.80 TL arasında sabitledi. Yerli yatırımcılar bizi anladı. Ancak yabancılar durumu okuyamadılar" dedi.

Ankara Keçiören Ovacık'a sokak AVM'si geliyor!

Ankara Keçiören Ovacık'a 130 bin nüfuslu yeni bir kent kuracaklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yapımı yılan hikâyesine dönen kulenin yerine, ise sokak AVM'si yapabileceklerini ifade etti.

Ere AVM İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ere AVM İnşaat Anonim Şirketi, Erhan Kamışlı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sami Vodina, Kazım Köseoğlu, Mustafa Doğaner, İnan Tanrıöver Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Kavacık'ta kuruldu.

Mustafa Kamar avm açıklaması Haberi

Mustafa Kamar avm açıklaması

Mücevher İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kamar yaptığı yazılı açıklamayla, Türkiye'nin içinden geçtiği koronavirüsle mücadele günlerinden yapılan ve yapılması gereken çalışmalar hakkında değerlendirmeler yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Koronavirüs salgını kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan "Ekonomik İstikrar Kalkanı"na değinen Kamar, şunları ifade etti:

"Mücevher İhracatçıları Birliği ve İstanbul Kuyumcular Odası olarak iç pazarda mücevhercilik mesleğini icra eden üyelerimiz adına, küresel salgının etkilerinin yoğun olarak hissedildiği şu zor dönemde, özellikle perakende sektörüne verilen ekonomik destekten dolayı hükümetimize teşekkürü bir borç biliyoruz.

Devletin ve perakendecinin gövdesini taşın altına koyduğu küresel kriz döneminde, başta yabancı sermayeli zincir alışveriş merkezi grupları olmak üzere bazı AVM'ler kira geliri kaygısıyla kapılarını kapatmayarak fırsatçılık yapmaya çalışıyor. Öte yandan aynı yurt dışı merkezli gruplar, kendi...