18 / 04 / 2024

Mustafa Öncel selin yapı

Mustafa Öncel selin yapı

Selin Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel'in babası, Selçuklu Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Mustafa Öncel kimdir? Selçuklu Holding'in kurucusu Mustafa Öncel ne zaman vefat etti?

Maltepe Selin Tower güncel fiyatları!

Maltepe Selin Tower güncel fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Maltepe'de M-Yapı tarafından inşa ediliyor...

Mustafa Ceceli, Amerika'da ev aramaya başladı!

Popçu Mustafa Ceceli'nin, eşi Selin İmer'in Amerika'da bir ev sahibi olmak istemesi üzerine harekete geçti. Ceceli, Amerika'da ev aramaya başladı.

Mustafa Ceceli ile Selin İmer tadilat için 150 bin dolar ayırdı!

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli ile Selin İmer çifti 2 milyon dolara satın aldıkları lüks villayı 150 bin dolarlık tadilata soktu.

Mustafa Ceceli ve Selin İmer boğaz manzaralı villa kiraladı!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt bugünkü yazasında Mustafa Ceceli'nin boğaz manzaralı bir villa kiraladığını duyurdu. İşte o haber

Mustafa Ceceli ve Selin İmer Acarkent'ten ev aldı!

9 yıllık eşi Sinem Gedik’ten boşandığı dönemde Selin İmer’le ilişkisi ortaya çıkan Mustafa Ceceli, Beykoz Acarkent’ten aldı. Ünlü şarkıcı İmer ile birlikte mobilyalarını bile seçmiş.

Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi törenle açıldı!

Selin Yapı tarafından gerçekleştirilen 'Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi' törenle açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı...

Sancaktepe'de Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi açıldı!

Selçuklu Holding kurucusu merhum Mustafa Öncel anısına yaptırılan ve inşası Selin Yapı tarafından gerçekleştirilerek. Sancaktepe Belediye Başkanlığı'nın şahsında ilçe halkına hediye edilen 'Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi' açıldı...

Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi açıldı!

Selçuklu Holding kurucusu merhum Mustafa Öncel'in anısına, yapımı Selin Yapı tarafından gerçekleştirilen 'Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi’ 15 Mart Cumartesi günü düzenlenen törenle açıldı.

Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi 15 Mart'ta açılıyor!

“Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi, 15 Mart Cumartesi günü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ’in katılımıyla açılıyor.

Sancaktepe’ye yeni bir kültür ve spor kompleksi açılıyor!

“Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi, 15 Mart Cumartesi günü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in ve halkımızın katılımıyla açılıyor.

Selin Demiratar gönlünü Etiler Meridien Oteli'nin sahibi Mehmet Ali Çebi'ye kaptırdı!

Şimdiye kadar Mustafa Altıoklar, Abdullah Oğuz ve Mehmet Akif Alakurt gibi kendi sektöründe olan isimlerle aşk yaşayan güzel oyuncu Selin Demiratar, bu kez gönlünü bir iş adamına kaptırdı...

Mustafa Öncel kimdir?

Selin Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel'in babası, Selçuklu Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Mustafa Öncel kimdir? Selçuklu Holding'in kurucusu Mustafa Öncel ne zaman vefat etti?

Mustafa Öncel vefat etti! Selçuklu Holding’in acı günü!

Selin Yapı, İlko İlaç, Mehtap Mutfak Eşyaları, Sentez Ambalaj, Gül Ofset, Naturel Ambalaj ve Almesan Alüminyum gibi farklı iştirakleri bünyesinde barındıran Selçuklu Holding’in Kurucu ve Onursal Başkanı Mustafa Öncel...

Mustafa Öncel selin yapı Haberi

Mustafa Öncel selin yapı

Mustafa Öncel kimdir?

Selçuklu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Öncel, 1929 yılı Konya Doğanbey doğumlu. Konya Erkek Lisesi'nin ardından, 1953 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Eczacılık Okulu'ndan mezun oldu.


1953 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Eczacılık Okulu'ndan mezun oldu. Mezuniyeti sonrasında çalışma hayatına Çankırı Devlet Hastanesi'nde eczacı olarak devam etti.


1956 yılında serbest meslek hayatına geçen Ecz. Mustafa Öncel, ilk eczanesini Isparta'nın Yalvaç ilçesinde açtı. Daha sonra  Konya' da ilk olarak Işık Eczanesi'ni ardından da Büyük Eczane'yi kurarak uzun yıllar serbest eczacılık yaptı.


1973 yılında Biofarma İlaç şirketine ortak oldu. 1976 yılında Biofarma  İlaç'ın tamamı Eczacı Mustafa Öncel ve ailesince satın alındı.


1978 yılında İlko İlaç San. ve Tic.  A.Ş. kuruldu. 1992 yılında ambalaj ve matbaacılık ürünleri üretmek üzere Sentez Ambalaj Sanayi A.Ş. kuruldu ve İstanbul'da...