25 / 04 / 2024

Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu kimdir

Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu kimdir

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Türk müteahhitlerinin iş hacmi son 5 senede 2 katı yükseldi...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye-Özbekistan ticari ilişkilerini geliştirdiklerini kaydederek ;"Ticaretimiz son beş yılda yaklaşık iki katına kadar çıktı. Tercihli Ticaret Anlaşması'nın 1 Temmuz itibarıyla uygulanmaya başlamasından mutluyuz." diye konuşt

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

‘Geliştirdiğimiz teknolojileri Ankara'dan dünyaya ihraç edeceğiz’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, teknolojik gelişime yönelik açıklamalarda bulundu. Hisarcıklıoğlu, "Geliştirdiğimiz teknolojileri Ankara'dan dünyaya ihraç edeceğiz" şeklinde konuştu.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: ‘Ekonomi Şurası yapalım’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79’ncu Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde konuşma yapan Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, “Artık daha müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çok çalışma zamanıdır” dedi. Hisarcıklıoğlu, ‘TOBB Ekonomi Şurası’nı düzenlenmesi önerisinde bulundu.

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatları sabitleniyor! TOBB Başkanı resmen duyurdu!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan inşaat malzemeleri fiyatları ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alp Çavuşoğlu tarafından kuruldu. 

TOGG'la ilgili flaş gelişme! Fabrika 29 Ekim'de açılıyor!

Yerli ve milli elektrikli araç TOGG'un fabrikası 29 Ekim'de açılıyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu TOGG'a ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. İşte TOGG hakkında merak edilenler...

Tarih verdi! Hisarcıklıoğlu'ndan TOGG açıklaması: Hep beraber bineceğiz

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Karaman'da katıldığı açılış töreninde yerli ve milli otomobil TOGG ile ilgili de açıklamada bulundu. TOGG için geri sayım başladı.

Türkiye’nin gözbebeği Togg’un yollara çıkacağı tarih belli oldu! Fabrikaya işçi alımı yapılacak mı?

Yerli otomobil markası Togg’a dair her şey merak edilirken, Togg fabrikasının ne zaman açıklacağı ve Togg’u ne zaman yollarda göreceğimiz vatandaşlar tarafından büyük merak konusu. Tüm bu detaylar ise belli oldu. Rifat Hisarcıklıoğlu, konuya dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

TOGG o tarihte yolların tozunu attıracak! TOGG'un fiyatları belli oldu mu?

Yerli otomobil fabrikasının açılışının 29 Ekim’de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile yapılacağını belirten TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu tarih verdi! TOGG o tarihte yolların tozunu attıracak!

TOGG’u yollarda göreceğimiz tarih belli oldu! Ne zaman TOGG satın almaya başlayabiliriz! Elinizi çabuk tutun

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yerli otomobil olan TOGG’un fabrikasının açılışının 29 Ekim’de gerçekleştirileceğini kaydederek ne zaman yollarda görmeye başlayacağımızı açıkladı. İşte detaylar…

Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu kimdir Haberi

Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu kimdir

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yönetim Kurulu Görev Dağılımı hakkında açıklama yaptı.

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Aslen Kasyerili olan Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı. 22 Kasım 1955 Ankara doğumlu olan Rifat Hisarcıklıoğlu, Liseyi TED Ankara Koleji’nde tamamladı ardından lisans öğrenimini Gazi Üniversitesi İktisat ve İşletme Bölümü’nde bitirdi. 

Yapı malzemeleri, inşaat, ihracat-ithalat, yatırımlar, arazi ıslahı, gıda ve otomotiv sektörü gibi alanlarda faaliyette bulunan Eskihisar Şirketler Grubu'nun da kurucusu olan Hisarcıklıoğlu, 1992'de Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Üyeliğine seçildi. 

Hisarcıklıoğlu Türkiye’de ve global arenada pek çok unvan sahibi. İşte o unvanlar: 

- EUROCHAMBRES Başkan Yardımcısı (2009-…)

-İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası (ICCIA) Başkan Yardımcısı...