19 / 04 / 2024

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: ‘Ekonomi Şurası yapalım’

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: ‘Ekonomi Şurası yapalım’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79’ncu Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde konuşma yapan Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, “Artık daha müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çok çalışma zamanıdır” dedi. Hisarcıklıoğlu, ‘TOBB Ekonomi Şurası’nı düzenlenmesi önerisinde bulundu.



Hisarcıklıoğlu, ülkeyi daha ileriye taşımaya hazır olduklarının altını çizerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hitaben şu ifadeleri kullandı: “Bunu mümkün hale getirmek için öncelikle finansmana ulaşım olmak üzere karşımıza çıkan sorunları sizinle paylaşmak istiyoruz. Sizin çözüm üretmeye yatkın yaklaşımınızın iş dünyamıza büyük moral vereceğine inanıyoruz.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan a: ‘Ekonomi Şurası yapalım’

Bu doğrultuda, yine sizin önderliğinizde ve uygun göreceğiniz bir zamanda, yaşanan sorunlarımızı iletebileceğimiz TOBB Ekonomi Şurası’nın düzenlemesini takdirlerinize arz ederiz.”

Oda ve borsa başkanlarının, yalnızca günü kurtarmak, eldekiyle yetinmek gibi bir düşüncede asla olmadıklarını söyleyen Başkan Hisarcıklıoğlu, “Hep daha fazla üretim, yatırım, istihdam ve ihracat yapma amacıyla çalıştık. Çalışmaya da devam ediyoruz. Her alanda yeni ve çok daha büyük hedeflere ulaşmak amacıyla gayret gösteriyoruz” dedi.

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön