25 / 04 / 2024

Mutfak Fuarı ulaşım

Mutfak Fuarı ulaşım

UNICERA 26. Uluslararası Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı 'nın tarihleri belli oldu. Fuar 26 Şubat ile 2 Mart arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi 'nde gerçekleştirilecek

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

Türkiye ve Kore ulaşım yatırımları için imza atacak!

Türkiye’de çok sayıda ulaşım yatırımı yapan Kore ve Türk hükümeti, İyi Niyet Mutabakat Anlaşması imzalayacak. İmza töreni, 25 Mayıs'ta Intertraffic İstanbul Fuarı’nda gerçekleşecek.

Ulaşım sektörü bir araya geliyor!

Karayolu ulaşım sektörünün paydaşlarını bir araya getirmek ve projelerle ilgili bilgi paylaşımına aracı olmak amacıyla düzenlenen Karayolları Fuarı ile, Ulaşım sektörü bir araya gelecek.

Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım!

Ödemelere göre vade farkı alınmayan projede daire tipleri stüdyodan 3+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım bilgisine göre Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Didim Ticaret Odası Yapı ve Gıda Fuarlarına ücretsiz ulaşım sağlıyor!

Didim Ticaret Odası, 21. İzmir Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri Fuarı ile FOODEX İzmir Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı’na ücretsiz ulaşım sağlayacağını açıkladı.

Soyak Kuzey Bahçeşehir ulaşım!

Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı'nda ön tanıtımı yapılan projede 5 bin adet daire yer alıyor. Soyak Kuzey Bahçeşehir ulaşım bilgisi kapsamında 3. Havalimanı'na yakın bir bölgede bulunacak.

Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri kapsamında proje Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Emlak Konut Cadde Flora ulaşım!

Emlak Konut Cadde Flora ulaşım bilgileri kapsamında proje Kuzey Marmara Otoyolu’na, E-5’e, 3. Havalimanı’na ve TÜYAP fuar alanına yakın mesafede bulunuyor. Projede toplam 260 adet ticari ünite yer alıyor.

Özyurtlar New Bahçeşehir ulaşım!

Özyurtlar New Bahçeşehir ulaşım bilgilerine göre proje 5Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika,Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika mesafede bulunuyor.

Ethem Genim Enerji Verimli Ulaşım'ı anlattı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın 34. Enerji Verimliliği Haftası çerçevesinde düzenlediği 6. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nın son gününde “Enerji Takımı”ndan “Enerji Verimli Ulaşım Projesi”nin yüzü Ethem Genim, katılımcılarla bir araya geldi.

TRANSİST Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı başlıyor!

İstanbul’da 143 yıldır toplu ulaşımın tek adresi olan İETT, bu yıl Toplu Ulaşım Haftası etkinlikleri kapsamında Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı’nın yedincisini düzenliyor. İETT, nostaljik otobüsleri, bu fuarda görücüye çıkaracak.

İzmir Enternasyonal Fuarı ulaşımı arapsaçına çevirdi!

Kapılarını 83. kez açan İzmir Enternasyonal Fuarı İzmir'de ulaşımı arapsaçına çevirdi. Akşam saatlerinde metro alanı içerisinde dakikalarca beklemek zorunda bırakılan vatandaşlar balık istifi yolculuk yapmaya başladı.

İzmir ulaşımına fuar düzenlemesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Enternasyonal Fuarı’nı (İEF) ziyaret edecek vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak için metro, vapur ve otobüs seferlerini artırdı. İEF, 29 Ağustos - 7 Eylül tarihleri arasında açık kalacak.

Mutfak Fuarı ulaşım Haberi

Mutfak Fuarı ulaşım
UNICERA 26. Uluslararası Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı'nın tarihleri belli oldu. 26 Şubat ile 2 Mart arasında yapılacak fuar 26 Şubat ila 1 Mart arasında 10.00 ila 19.00 arasında ve 2 Mart'ta ise 10.00 ila 18.00 saatleri arasında açık olacak. Bahçe Dünyası Fuarı ile eş zamanlı yapılacak fuar, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde...