19 / 04 / 2024

Türkiye ve Kore ulaşım yatırımları için imza atacak!

Türkiye ve Kore ulaşım yatırımları için imza atacak!

Türkiye’de çok sayıda ulaşım yatırımı yapan Kore ve Türk hükümeti, İyi Niyet Mutabakat Anlaşması imzalayacak. İmza töreni, 25 Mayıs'ta Intertraffic İstanbul Fuarı’nda gerçekleşecek.



Türkiye’de ulaşım sektöründe çok sayıda dev projenin altında imzası bulunan Kore ile Türk hükümeti, Intertraffic İstanbul Fuarı’nda İyi Niyet Mutabakat Anlaşması İmzalıyor… 


İmza töreni, 25 Mayıs Perşembe günü saat 12:00-12:30 saatleri arasında Istanbul Fuar Merkezi Beyaz Salon’da Ulaştırma Bakanlığı Strateji Geliştirme Dairesi ve Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği (AUSDER) Başkanı Erol Yanar ve Güney Kore Ulaştırma Bakanlığı ITS& Yol Güvenliği Başkanı Lee Sang Heyon’un katılımı ile gerçekleşecek.


Ayrıca, 25 Mayıs tarihinde fuar alanında 10:00-12:00 saatleri arasında İntertraffic Tiyatro’da, AUSDER ve ITS Kore Heyeti tarafından düzenlenecek Türkiye&Kore Oturumu, AUSDER Başkanı Erol Yanar’ın “Birlikte Çalışabilirlik ve AUSDER Açısından Platformların Önemi” başlıklı konuşması ile başlayacak. Güney Kore Ulaştırma Bakanlığı ITS& Yol Güvenliği Başkanı Lee Sang Heyon, “Güney Kore Deneyimi Işığında AUS’nin Rolü”nü anlatırken, Ulaştırma Bakanlığı Haberleşme Genel Müdürü Ensar Kılıç, “AUS’un Türkiye’deki Geleceğine İlişkin Temel Stratejiler”i sunacak.


Geri Dön