28 / 03 / 2024

mutlu bilgin

mutlu bilgin

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, şu an Efeler belediyesinin kullanmış olduğu hizmet binasının kamulaştırıldığını belirterek önümüzdeki günlerde binayı boşaltmaları istemesi durumunda sarı binanın yarısını isteyeceklerini söyledi

Kamu çalışanlarının beklediği haber sonunda geldi! Bakan Bilgin peş peşe açıkladı! 4 defa ikramiye alacaksınız!

Kamuda çalışan 700 bin işçinin toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde artık sona gelindi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin binlerce kamu çalışanını mutlu edecek haberi açıkladı. Ayrıntılar haberimizde...

Mutlu Bilgin sıcak havalarda beton dökmenin formüllerini anlattı!

Aydın İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şube Başkanı Mutlu Bilgin, sıcak havalarda beton dökümünde karşılaşılacak sorunlarla ilgili bir açıklama yaptı.

Mutlu Ofis için düğmeye basıldı!

DÜNYADA birbiri ardına yükselmeye başlayan "mutlu ofis" konseptinin Ankara'daki ilk örneği, Regnum Sky Tower ile hayat buluyor. Regnum Sky, tamamlandığında 156 metre yüksekliğiyle Başkent'in en yüksek ofis kulesi olacak.

Regnum Sky Tower'da mutlu ofis konsepti!

Mutlu Ofis konsepti Başkent Ankara'daki ilk örneği, Regnum Sky Tower ile hayat buluyor. Regnum Sky Tower'ın proje ortağı Murat Özcan, "Ofisi, eğlenceli, yaratıcı ve ilham verici bir yaşam merkezi haline getiriyoruz" dedi

Mutlu Ofis konsepti Regnum Sky Tower ile hayat buluyor!

ABD ve Avrupa’nın önemli kentlerinde son yıllarda birbiri ardına yükselmeye başlayan “ Mutlu Ofis ” konseptinin Başkent Ankara’daki ilk örneği, Regnum Sky Tower ile hayat buluyor.

Osmaniye'de Mutlu Şehir Masal Parkı'nın örneği yapılıyor!

Osmaniye'yi bölgesel yaşam merkezi yapacak en önemli projelerden biri olan Mutlu Şehir Masal Dünyası Parkı'nın prototipinin ( örneğinin ) yapımına başlandı. Osmaniye'nin gelişimine etkili olacağı belirtildi.

Mutlu Yatırım yatırımcı ilişkileri yöneticilerini yayınladı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme yatırımcı ilişkileri yöneticilerini yayınladı.

Metin Mutlu: Ömerli'de villalarımız bitmeden satışa çıkarmayacağız!

Mutluhan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mutlu, Ömerli’de yaptıkları 40 villayı, sosyal tesis ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından satışa çıkaracaklarını açıkladı. Mutlu, “Maketten satış yapmak tarzımız değil'' dedi.

Metin Mutlu: İnşaat bitmeden satışa çıkmak yok!

Mutluhan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mutlu, Ömerli'de 40 dönüm arazi üzerinde yaptıkları 40 villayı, sosyal tesis ve peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından satışa çıkaracaklarını açıkladı.

Yusuf Mutlu: Fikirtepeliler çok şanslı, kısa sürede tüm projeler tamamlanacak!

Mutlu Turizm'in Başkanı Yusuf Mutlu, inşaattaki ilk projesini Fikirtepe'ye yapıyor. Ofis, AVM ve otelden oluşan projenin metrekare fiyatı ise 8 bin liradan başlıyor. Mutlu, projeye yoğun talep aldıklarını söyledi.

Yusuf Mutlu Fikirtepe'de ilk karma projesini hayata geçirecek!

Turizm sektöründeki yatırımlarıyla bilinen, Mutlu Turizm'in Başkanı Yusuf Mutlu, inşaattaki ilk projesini Fikirtepe'ye yapıyor. Ofis, AVM ve otelden oluşan projenin metrekare fiyatı ise 8 bin liradan başlıyor.

Mutlu Turizm Fikirtepe'de karma projeye başlıyor!

Turizm sektöründeki yatırımlarıyla bilinen Mutlu Turizm Başkanı Yusuf Mutlu, İstanbul'daki ilk projesi için kolları sıvadı. Mutlu, Fikirtepe'de ofis, alışveriş merkezi (AVM) ve otel yatırımı yapacaklarını açıkladı...

Ikea yılbaşı konsepti ile mutlu yıllar diliyor!

IKEA’da yılbaşı heyecanı erken başladı… Yeni yıla IKEA ile hazırlanan evler, mutlu anlarla dolup taşan, sıcacık, coşkulu ve davetkâr mekanlara dönüşüyor. Ikea yılbaşı konsepti ile mutlu yıllar diliyor.

mutlu bilgin Haberi

mutlu bilgin

Aydın'da mal paylaşımda büyükşehir belediyesine bırakılan ardından yapılan düzenleme ile Efeler Belediyesi'nin de hak sahibi olduğu sarı bina krizi devam ediyor. 

YARISINI İSTERİZ 

Efeler Saklı Bahçede Mimar ve Mühendisler Odası başkanları ile bir araya gelen Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, şu an Efeler belediyesinin kullanmış olduğu hizmet binasının kamulaştırıldığmı belirterek önümüzdeki günlerde binayı boşaltmaları istemesi durumunda da şu an Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kullandığı sarı binanın yarısını isteyeceklerini söyledi. 


HABER Aydın'ın ve özelliklede Efeler ilçesinin sorunlarının görüşüldüğü toplantıda Aydın'da yeteri kadar yeşil alanın olmadığını belirten Efeler Belediye başkanı Mesut Özakcan Aydın'da kişi başına 2 metrekare yeşil alan düşüyor dedi. Özakcan konuşmasına şöyle devam etti; " Aydın'da gerçekten yeteri kadar yeşil alana sahip değiliz içinde bulunduğumuz bu mekanı Efeler belediyesi olarak restore ederek Aydın...