29 / 03 / 2024

müzeden ne kadar gelir elde edildi

müzeden ne kadar gelir elde edildi

Kültür ve Turizm Bakanlığı, müze ve ören yerleri ile ticari faaliyetlerden elde edilen gelirin geçen yıla kıyasla 2014'te yüzde 39'luk artışla 435 milyon liraya çıktığını bildirdi.

Dolar mı, altın mı, borsa mı? Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış! 

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığını merak ediyor. Bakın bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırmış...

Evde bakım maaşına ne kadar zam geldi 2024? Hesaplara yatacak rakam resmen açıklandı: Şimdi bakın!

'2024 zammıyla evde bakım maaşı ne kadar oldu?, Zamlı evde bakım paraları yattı mı?' sorularının yanıtları merakla araştırılıyor. İşte yeni zamlı maaş rakamları ve tüm merak edilenler...

Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı, ne kadar kazandırdı?

Altını ve doları olanlar ya da borsaya yatırımı yapanlar bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ediyor. Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Bu hafta hangi yatırım aracı, ne kadar kazandırdı?

Bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığı pek çok yatırımcı tarafından merak ediliyor. İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

Altın, dolar, borsa ve euro... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırımcılar hemen baksın!

Bu hafta hangi yatırım aracının kazandırdığı merak ediliyor. Altın, dolar, borsa ve euro yatırımcıları gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor. Peki Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırımcılar hemen baksın!

1 ton kömür ne kadar? 2023 kömür fiyatlarına zam geldi mi?

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte kömür fiyatları gündemde yerini aldı. Peki, kömüre zam geldi mi, 1 ton kömür ne kadar? 2023 kömür fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

İslam Memiş, gümüş için hedef belirledi! Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş için hedef göstererek rakam açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüş fiyatları dalgalanacak diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları kadar gümüş fiyatları da yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Rekor seviyelere yükselen gümüş için uzman isim, ''Gümüş fiyatları dalgalanacak'' diyerek yatırımcıları uyardı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar?

Dolar için ağustos uyarısı! Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Dolar ne kadar olacak?

Piyasaların merakla beklediği enflasyon rakamlarının açıklanması ile birlikte dolar kurunda yükseliş başladı. Peki elimizdeki dolarları bozduralım mı? Dolar için ağustos uyarısı! Dolar ne kadar olacak?

Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın, dolar, borsa en çok hangisi kazandırdı?

Yatırım yapanlar bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandığını merak ediyor. Peki, bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın, dolar, borsa ne çok hangisi kazandırdı? İşte detaylar...

Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın, dolar, borsa yatırım araçları performansı...

Yatırımcılar bu hafta en çok kazandıran yatırım aracının hangisi olduğunu merak ediyor. Peki, Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın, dolar, euro, borsa yatırım araçları performansı...

müzeden ne kadar gelir elde edildi Haberi

müzeden ne kadar gelir elde edildi

Kültür ve Turizm Bakanlığı, müze ve ören yerleri ile ticari faaliyetlerden elde edilen gelirin geçen yıla kıyasla 2014'te yüzde 39'luk artışla 435 milyon liraya çıktığını bildirdi.


Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakanlık, turizm sektörü ile kültür endüstrisinde, 2013 yılında tohumlarını ektiği ve 2014 yılında geliştirdiği yenilikçi politikaların olumlu geri dönüşlerini almaya devam ediyor. 


Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Bakanlığa bağlı birimlerin 1 Ocak-31 Aralık 2014 dönemi değerlendirme raporlarının sevindirici, verilerin ileriye dönük olarak da iyi sonuçlara işaret ettiğini belirtti.


-Ayasofya bu yıl da birinci oldu


Müze ve ören yerlerinden elde edilen gelirin 2014'te yüzde 39, "Müzekart +" satışlarının ise yüzde 100'ün üzerinde arttığını bildiren Çelik, şöyle dedi:


"Müze ve ören yerlerinden elde edilen gelirler 2002 yılında 26 milyon lira...