25 / 04 / 2024

MyVia Wins izmir

MyVia Wins izmir

İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselecek olan proje toplam 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek. Projede 900 adet daire yer alıyor. Peki Çiğli Myvia Wins ne zaman teslim?

Myvia Wins lokasyon!

Toplam 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek olan projenin yüzde 80'i yeşil alandan oluşacak. Myvia Wins lokasyon bilgisi kapsamında İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde inşa edilecek .

Myvia Wins iletişim bilgileri!

İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde inşa edilecek olan proje toplam 900 adet daire yer alıyor. Myvia Wins iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 69 33 olarak belirlendi.

Çiğli Myvia Wins teslimleri!

İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselecek olan projede 900 adet daire yer alıyor. Proje 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek. Çiğli Myvia Wins teslimleri 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

MyVia Wins Çiğli iletişim!

MyVia Wins Çiğli iletişim için 444 69 33 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam yatırım bedeli 210 milyon TL olarak belirlenen projede İzmir Çiğli'de hayata geçiriliyor.

Wins Turizm İnşaat Hafriyat Otomobil Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wins Turizm İnşaat Hafriyat Otomobil Petrol Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Sümer tarafından kuruldu.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

MyWay Wins Blue'da 2 bin 400 TL taksitle!

800 adet daireden meydana gelen  Myway Wins Blue projesinde teslimler 18 ay sonra yapılacak. Proje 27 bin metrekare arsa alanına sahip..

MyWay Wins Blue fiyat!

Topraktan satış dönemi başlayan MyWay Wins Blue projesi 800 adet daireden meydana geliyor.  MyWay Wins Blue fiyat listesi 169 bin TL'den başlıyor. 

Çiğli Myway Wins Blue satışta! 169 bin TL'ye!

Çiğli Myway Wins Blue fiyat listesi 169 bin TL'den başlıyor. 5 bin metrekarelik kısmı yeşil alanlardan oluşan MyWay Wins Blue projesi

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Bornova Park MyVia ne zaman açılacak?

Park MyVia AVM İzmir Bornova'da hayata geçiriliyor. Peki Gözde Grubu imzası taşıyan Bornova Park MyVia ne zaman açılacak?

Park MyVia AVM Eylül'de açılıyor!

İzmir Bornova'da hayata geçirilen Park MyVia kapılarını Eylül'de açıyor. Park MyVia AVM'de ağırlıklı olarak restoran, kafe ve bistrolar bulunuyor.

Park MyVia AVM nerede?

Park MyVia'da ağırlıklı olarak restoran, kafe ve bistrolar bulunuyor. 10 bin metrekareden fazla bahçe ve teras alanına sahip olan Park MyVia AVM nerede?

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

MyWay Wins Blue Çiğli'de ön talep toplanıyor!

Gözde Grubu'nun Çiğli'de yapımına başladığı MyWay Wins Blue, hem mimari yapısı, hem de projenin yüzde 70'ini kaplayan yeşil alan ve yapay deniziyle sıradışı bir proje özelliği taşıyor.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

MyVia Wins izmir Haberi

MyVia Wins izmir

Toplam 210 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek olan projede daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projenin yüzde 80'i yeşil alandan oluşacak.  


Yatırımcılar ve üniversite öğrencilerine hitap edilerek tasarlanan proje lokasyon bilgisi kapsamında Çiğli'deki Katip Çelebi Üniversitesi'ne 300 metre kadar uzaklıkta yer alacak. 


Sosyal seçenekleri arasında Myvia Wins projesinde yüzme havuzu, spor salonları, alışveriş merkezi, rezidans ve butik oteli bulunuyor. Proje İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselecek.


Çiğli Myvia Wins ne zaman teslim?

Fiyatların ve ödeme planının henüz belirlenmediği projede daire teslimleri 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje toplam 900 adet daireden meydana gelecek.


Adres: Kazım Dirik Mah. 372/13. Sok. 35050 Bornova – İzmir


http://www.myvia.com.tr/

Telefon: 444 69 33

Tülay...