18 / 04 / 2024

n şehir kroki

n şehir kroki

Esenyurt’ta hayata geçirilen ve satışları devam eden N şehir telefon, ulaşım ve adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz

N Şehir adres bilgileri!

Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen N Şehir adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor

N Şehir nerede?

Özyurtlar İnşaat’ın Esenyurt’ta hayata geçirdiği N Şehir projesi Esenyurt Belediyesi’nin tam karşısında yükseliyor

Tahtakale ve Altınşehir kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

TOKİ tarafından yenilenecek olan Tahtakale ve Altınşehir Mahalleleri'nde uygulanacak kentsel dönüşüm projelerinin 2. oturum ihalesi bugün yapılacak.

Avcılar Tahtakale ve Başakşehir Altınşehir'de dönüşüm başlıyor!

Avcılar'a bağlı Tahtakale ve Başakşehir'e bağlı Altınşehir'de dönüşüm başlıyor. Tahtakale ve Altınşehir dönüşüm projesi için kentsel dönüşüm tasarımları üzerinde çalışılıyor.

Özyurtlar NŞehir'in 2.etabı teslim ediliyor!

Esenyurt'ta hayata geçirilen Nşehir projesinin ikinci etabında teslimler başladı. Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “Nşehir projesinin ikinci etabının bitirilerek hak sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Altın Şehir projesinin inşaatı başladı!

Kahramanmaraş’ta Altın Şehir projesinin inşaatına başlandı. 38 bin metrekare arsa üzerine kurulacak Altın Şehir, kaplı oto parkı hariç toplamda 5 kat ve yaklaşık 107 bin metrekare kapalı alanda, 400 iş yeri ile hizmet verecek.

Bursa Altınşehir Kuran Kursu'nun kaba inşaatı tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Altınşehir’de geçtiğimiz yıl hizmete açtığı 15 bin 300 metrekare alanlı parkın ardından Hacı Fahrettin Kılıç Camii için projelendirilen kuran kursu binası için de desteklerini sürdürüyor.

Altınşehir Halilurrahman Cami açıldı!

Altınşehir Halilurrahman Camisi Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Ak Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Doğan Kubat’ın katıldığı bir törenle açıldı.

Adıyaman Altınşehir Mahallesi'nde yeni yol çalışması başlatıldı!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Bulvarının yoğunluğunu ortadan kaldırmak için Altınşehir Mahallesinde yeni bir yol yapım çalışmasına başladı.

Adıyaman Altınşehir Ve Esentepe Stadı'na yeni tribün yapıldı!

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mansur Yardımcı ve Esentepe Statlarına 250’şer kişilik tribün yapıldı.

Özyurtlar İnşaat Nşehir'in 2. etabı bu yıl sonunda teslim edilecek!

Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir hattında bugüne kadar 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, Nşehir projesinin ikinci etabını bu yıl sonunda teslim edecek.

Çeşme Bütünşehir yasası ile düzenlenecek!

Bütünşehir Yasası ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yetkisine giren turizm cenneti konumundaki Çeşme'de kritik bir düzenleme ye gidildi.

Bursa Altınşehir Parkı açıldı!

Bursa’yı her fırsatta yeşil kimliğiyle tekrar buluşturan ve şehirde yer alan camileri birer yaşam merkezi haline dönüştüren Büyükşehir Belediyesi, Niüfer’in Altınşehir bölgesini bir ayrıcalıklı hizmetiyle daha tanıştırdı...

Kahramanmaraş Altınşehir'in temeli 3 ay içerisinde atılacak!

Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanı H. Mustafa Öz, Altınşehir projesinde gelinen son durum hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu. Öz, Altınşehir’in 2-3 içinde temelinin atılacağını söyledi..

MARYAP, Altın Şehir projesini İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nda tanıttı!

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) İnterteks Fuar Alanında İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı düzenledi. MARYAP A.Ş. fuarda, Donanma Mahallesi İlhan Tuğba Caddesi ve Anafartlar Caddesi arasındaki arazi üzerine kurulu Altın Şehir projesini tanıttı.

n şehir kroki Haberi

n şehir kroki


Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen N Şehir projesinin satış süreci devam ediyor. 30 bin 188 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen N Şehir projesi telefon, adres ve ulaşım bilgileri şöyle: 


N şehir telefon ve adres: 


Açık adres: Fatih Mahallesi, Bahçe Yolu Caddesi, 2640. Ada, 7. Parsel Esenyurt-İSTANBUL 

N şehir telefon: 444 40 27 (Türkiye’nin her yerinden)


 


N Şehir telefon, adres ve kroki: 


 



444 40 27 

www.nsehiresenyurt.com

Gülay...