19 / 04 / 2024

N5 Suites daire tipleri

N5 Suites daire tipleri

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta yaptığı N5 Suites Otel ve Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenlendi, İlgi gören kampanya ile 1 ayda satışa sunulan 73 daireden 60'ı satıldı.

N5 Suites'ten daire alanlar ticari tapuya sahip oluyor!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesinden ev almak isteyenler için 'yeni bir kampanya başlattı. Buna göre daire alanlar ticari tapuya sahip oldukları için oturmadıkları ya da kullanmadıkları dönemde evlerini kiraya verebilecek.

N5 Suites projesinde teslimler 6 ay sonra!

Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan N5 Suites projesinde teslimlerin 6 ay sonra yapılması öngörülüyor. Projede 3 bin TL kira getirisi alıcıları bekliyor.

N5 Suites'ten ev alanlar kira kampanyasından yararlanabilecek!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'taki N5 Suites Otel+Residence projesi için kampanya başlattı. Buna göre N5 Suites'den daire alanlar ticari tapuya sahip oldukları için oturmadıkları ya da kullanmadıkları dönemde evlerini kiraya verebiliyor.

Mia Suites Bornova satılık daire!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışta. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova satılık daire fiyatları...

Seba Suites Kağıthane satılık daire!

Seba Suites Kağıthane satılık daire fiyat bilgisine göre dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor. Proje Seba İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Kağıthane Seba Suites daire fiyatları ne kadar?

Toplam 144 adet daireden meydana gelen Seba Suites Kağıthane projesi İstanbul Avrupa Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Peki Kağıthane Seba Suites daire fiyatları ne kadar?

Seba Suites daire fiyatları!

Kağıthane'de hayata geçilen Seba Suites Evleri toplamda 144 adet daireden oluşuyor. Seba Suites daire fiyatları metrekare bazlı olarak 9 bin liradan başlıyor.

Modda Suites satılık daire!

Toplam 72 daireden meydana gelen Modda Suites projesi Temmuz 2019 tarihinde teslim edilmeye hazırlanıyor. Modda Suites satılık daire fiyatları 394 bin TL'den başlıyor.

Nova Suites Levent daire fiyatları!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Nova Suites Levent Evleri 21 katlı tek blok şeklinde hayata geçiriliyor. İşte Nova Suites Levent daire fiyatları...

Helenium Sky Suites'te lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor!

Başarır İnşaat, 85 milyon TL’ye Helenium Sky Suites’i hayata geçiriyor. 1+1’den 3+1’e kadar birçok farklı daire büyüklüğüne sahip, suites konseptine farklı bir yorum getiren projede lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor.

Helenium Sky Suites'te lansmana özel fiyatlar!

1+1’den 3+1’e kadar birçok farklı daire büyüklüğüne sahip, suites konseptine farklı bir yorum getiren Helenium Sky Suites projesinde lansmana özel fiyatlar 239 bin TL’den başlıyor.

N5 Suites projesinde teslim heyecanı!

Özyurtlar İnşaat, N5 SuitesOtel+Residence projesini yatırımcısıyla buluşturuyor N5 Suites projesinde teslim heyecanı başladı.

Kağıthane İva Suites daire fiyatları!

Teslimlerinin Aralık 2017'de gerçekleştirileceği Kağıthane İva Suites daire fiyatları 299 bin liradan başlıyor. Projede 1+0, 1+1 ve loft daire tipleri yer alıyor.

İva Yapı İva Suites satılık!

İva Yapı İva Suites satılık dairelerin fiyatları 299 bin liradan başlayarak değişiyor. İva Suites projesinde 84 daire yer alıyor...

İva Suites Kağıthane fiyatları!

İva Suites Kağıthane projesinde daire teslimlerinin Aralık 2017 tarihinde yapılması planlanıyor...

Bahçeşehir Suites projesi yakında satışta!

Bahçeşehir Suites projesinde konut satışlarının önümüzdeki hafta başlaması planlanıyor. Rutan İnşaat'ın projesi Bahçeşehir Suites'te 107 daire ve 6 ticari birim yer alıyor...

N5 Suites daire tipleri Haberi

N5 Suites daire tipleri

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta yaptığı N5 Suites Otel ve Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenlendi, İlgi gören kampanya ile 1 ayda satışa sunulan 73 daireden 60'ı satıldı. Özyurtlar Şirketler Grubu Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ebru Özyurt, "Seçim öncesi halkın harcamalarına çok dikkat ettiği bir dönemde bu satışı yaptık. N5 Suites'den ev alanlar ticari tapuya sahip olacak. İsterlerse dairelerinde otururlar isterlerse işyeri olarak kiraya verebilirler. Projede 229 bin liradan satışa sunulan 40 metrekarelik suit daireler aylık 3 bin liradan kiralanabilecek. Böylece N5 Suites Otel + Residence'dan ev alanlar taksitlerini kira geliriyle ödeyebilecekler" dedi. 


Posta


Web: