25 / 04 / 2024

N5 Suites ulaşım

N5 Suites ulaşım

Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan N5 Suites projesinde teslimlerin 6 ay sonra yapılması öngörülüyor. Projede 3 bin TL kira getirisi alıcıları bekliyor.

Özyurtlar İnşaat N5 Suites konut fiyatları!

Özyurtlar İnşaat N5 Suites konut fiyatları haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü'nde inşa ediliyor olan Özyurtlar N5 Suites projesinde daire teslimlerinin Haziran 2015 yılında yapılması planlanıyor...

N5 Suites satış ofisi!

N5 Suites satış ofisi telefon numarası 444 40 27. Beylikdüzü'nde yükselen proje 330 bağımsız üniteden oluşuyor...

N5 Suites Beylikdüzü iletişim!

N5 Suites Beylikdüzü iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası ve web sitesi haberimizin içerisinde yer alıyor

N5 Suites fiyat listesi!

N5 Suites fiyat listesi kapsamında konutların metrekareleri ve detaylı fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor

N5 Suites Beylikdüzü nerede?

Otel odasının, dairelerin ve dükkanların yer aldığı N5 Suites Beylikdüzü nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor...

Özyurtlar İnşaat N5 Suites'in yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği Yatırımın En Kazançlı Formülü kampanyası yoğun ilgi gördü. Ekim ayı boyunca satışa sunulan 73 dairenin yüzde 80'ine denk gelen 60'ı satıldı.

N5 Suites projesinin yüzde 80’i satıldı!

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği “Yatırımın En Kazançlı Formülü” kampanyası yoğun ilgi gördü. Seçim öncesine denk gelen ekim ayı boyunca tam 60 daire satıldı.

N5 Suites'ten otel-residence konsepti!

"N" markasıyla 18 proje hayata geçiren Özyurtlar İnşaat, N5 Suites ile Körfez bölgesinde çok tercih edilen otel-residence konseptini uyguluyor. Otel işletmesi altında tüm birimlerin değerlendirilebilmesi alıcı grupların tercihi.

N5 Suites'te yatırımın en kazançlı formülü için fırsatlar sürüyor!

Metrobüs durağına 2 dakika uzaklıkta inşa edilen projede sınırlı sayıda kalan daireler için fırsatlar devam ediyor. Teslimlerin 6 ay sonra yapılması planlanan N5 Suites'te fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor.

N5 Suites kampanya detayları!

N5 Suites Otel+Residence projesi yatırımcısına yüksek kira getirisi ve karlı bir yatırım vaadediyor. İşte, N5 Suites kampanya detayları!

N5 Suites Özyurtlar'da 60 ay 0 faizle! Teslimler 30 Mart'ta!

60 Ay 0 faiz ve %40 peşin kalanı teslimde ödeme avantajlarının yanı sıra ticari tapuya da sahip N5 Suites Otel+Residence projesi yatırımcısına yüksek kira getirisi ve karlı bir yatırım vaadediyor.

N5 Suites projesinde taksitler kira geliriyle ödeniyor!

Özyurtlar İnşaat, tüketicilere sunduğu N kazançlı formül sayesinde, N5 Suites projesinde 229.000 liraya suit daire satın alıp, 3.000 lira başlayan kirasıyla taksitleri ödemek mümkün.

Beylikdüzü Life City ulaşım! Hemen teslim daireler!

Beylikdüzü Life City ulaşım ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Hemen teslim dairelerin yer aldığı Life City Suites Beylikdüzü'nde banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor...

Özyurtlar N5 Suites Beylikdüzü Evleri!

Özyurtlar N5 Suites Beylikdüzü Evleri kapsamında yer alan daireler stüdyo ve 1 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor. Özyurtlar N5 Suites Beylikdüzü Evleri'nde teslimler 2015 Haziran'da yapılacak

Nef Suites Haliç ulaşım!

1+1 ve 3+1 konutların bulunduğu Nef Suites Haliç ulaşım bilgileri kapsamında Nef Suites Haliç adres: Topçular Mah. Rami Kışla Cad. Tikveşli sok. No 72 Haliç-İSTANBUL

Beylikdüzü N5 Suites konut fiyatları!

Yüzde 40 peşinat ödeyerek ev sahibi olmanının mümkün olduğu N5 Suites projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor. Beylikdüzü N5 Suites konut fiyatları ise 149 bin liradan başlıyor...

İnnovia Suites Residence ulaşım!

İnnovia Suites Residence projesi Yeşil GYO tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. İnnovia Suites Residence ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

N5 Suites Beylikdüzü iletişim!

N5 Suites Beylikdüzü iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası ve web sitesi haberimizin içerisinde yer alıyor

N5 Suites ulaşım Haberi

N5 Suites ulaşım

N5 Suites, projesinin sınırlı sayıda kalan son dairelerini 5 yılda 1 düzenlediği özel kampanya ile yeniden satışa çıkardı. Projede teslimlerin 6 ay sonra yapılması planlanıyor.


Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Tüyap Fuar Merkezine 5, Atatürk Havaalanına 15 ve CNR Fuar Merkezine yine 15 dakika mesafede yer alıyor.  

N5 Suits'de ticari tapu, 5 yıldızlı otel konsepti, yüzde 18 KDV dahil fiyatı, mobilyalı süit ve double suit odaları ve yüzde 40’ını peşin kalanı ise teslimde ödeme imkanı bulunuyor.


60 Ay 0 faiz ve %40 peşin kalanı teslimde ödeme avantajlarına sahip proje yatırımcısına yüksek kira getirisi ve karlı bir yatırım imkanı sunuyor.


Konut, iş yeri ve ticari amaçlı konaklamaya uygun ticari tapusu ile N5 Suits Otel+Residence, yatırımcısına kazandırıyor. 229 bin TL’ye satışta olan projede...