25 / 04 / 2024

Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi nerede

Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi nerede

Gaziantep’in teknopark alanına komşu alanda hayata geçiren Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi mimari, iç mimari ve peyzaj tasarımına sahip olarak bölgeye değer katıyor.

Konut piyasasında son durum: 20 bin TL'lik kiralık evler 80 bin TL oldu!

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu, konut piyasasıyla ilgili son durumu değerlendirerek kira bedellerinin 20 bin liradan 80 bin liraya kadar yükseldiğine dikkat çekti. 

Yüksek faiz ve artan fiyatlar kaliteli konuta erişimi zorlaştırdı!

Yaptığı açıklamada konut yatırımcısının beklemeye geçtiğini belirten  Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu yüksek faiz ve artan fiyatların kaliteli konuta erişimi zorlaştırdığını kaydetti.

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

Adb Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ataşehir’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Barutçuoğlu tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Naci Görür, depremde en tehlikeli alanı açıkladı! Eviniz buralarda bulunuyorsa dikkat! 

Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depremde en tehlikeli alanların sulu zeminler olduğunun altını çizerek, önemli açıklamalarda bulundu. 

Hentaş Zemin Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Hentaş Zemin Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Naci Arpacıoğlu, Erkan Şimşek ve Halit Mutlu ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Naci Görür'den deprem ve tsunami uyarısı!

Antalya'da Tsunami ve Deprem Riski: Bilim Akademisi Üyesi Uyarıyor - Prof. Dr. Naci Görür, Antalya'nın deprem ve tsunami tehlikesine karşı önlem alması gerektiğini vurguluyor.

Naci Görür'den son dakika deprem uyarısı: Fay şimdilik küçük küçük depremlerle kırılıyor!

Bilim Akademisi Üyesi ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, bugün Kahramanmaraş'ta meydana gelen 4.2 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Olası büyük depremde İstanbul kendisini kurtaramayacak! Naci Görür açıkladı: İstanbul’un dışından müdahale gerekecek!

Bilim Akademisi Üyesi ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir tespiti gündeme getirdi. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika deprem açıklaması: O güzergaha dikkat çekti ve yöneticileri uyardı!

Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş ve Adana depremlerinden sonra açıklamalarda bulundu. Görür, kendisine yöneltilen soruları yanıtlarken, yöneticilere de bir uyarıda bulundu. 

Ertek Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertek Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tekin Topçuoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul'da risksiz bina oranı yüzde 10 ile yüzde 20 arasında! Megakenti dönüştürmek 10-20 yıl sürebilir!

İstanbul'un kentsel dönüşümü yeniden gündeme oturdu. AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, maddi imkan sağlanırsa, 10-20 sene arasında megakentin kentsel dönüşümle yenilenebileceğine vurgu yaptı. 

İstanbul depremi ile ilgili ürkütücü tespitler! Prof. Dr. Naci Görür siyasetçileri ve yöneticileri uyardı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, ülkemizin içinde bulunduğu deprem gerçeklerine ilişkin çarpıcı tespitlerde bulundu. Olası depremlere de dikkat çeken Görür, yöneticilere, halka ve bilim insanlarına düşen görevleri anlattı.

Naci Görür’den İzmir için deprem uyarısı!

Jeolog ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, birinci derece deprem kuşağında bulunan İzmir’le ilgili endişeli olduğunu dile getirerek önemli uyarılar yaptı. İşte Naci Görür'ün o açıklamaları... 

Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi nerede Haberi

Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi nerede

Studio Vertebra tarafından Gaziantep’in teknopark alanına komşu alanda hayata geçiren Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi mimari, iç mimari ve peyzaj tasarımındaki sürdürülebilir, bütüncül ve sade yaklaşımıyla konumlandığı bölgeye değer katıyor.

Kurulduğu günden beri mimari, iç mimari ve restorasyon alanlarında ulusal ve uluslararası ölçekte “çok disiplinli” çalışmalar hayata geçiren Baş Mimar Gencer Yalçın, Y. Mimar Dilşad Öktem Aslaner, Y. Mimar Bahar Yücel ve İç Mimar Efe Kağan Hızar’ın ortaklığındaki İstanbul merkezli tasarım ofisi Studio Vertebra’nın Gaziantep’te tasarladığı Naci Topçuoğlu Bilim Merkezi; kentin gelişmekte olan bölgelerinden birinde, teknopark alanına komşuluğu bulunan bir arazide bulunuyor. Konumlandığı alanın üçgensel formunu, eğimini ve çevresel fonksiyonlarını referans alarak misafirlerine çevresiyle uyumlu, sade ve bütüncül bir tasarım sunmayı planlayan yapı 15.000 metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Studio Vertebra,...