26 / 04 / 2024

Naiboğlu inşaat iletişim

Naiboğlu inşaat iletişim

Naiboğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Naiboğlu ve Muzaffer Memişoğlu tarafından kuruldu. 

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim!

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Metro istasyonunun hemen yanında yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Halil Sur ve Güven Coşkun ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim!

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vadi Koru Ayazağa'da fiyatlar 401 bin TL'den başlıyor...

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü-Gürpınar'da konumlandırılan Zigana Tria Beylikdüzü projesi İmamoğlu İnşaat imzası taşıyor. İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Naiboğlu inşaat iletişim Haberi

Naiboğlu inşaat iletişim

Naiboğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Naiboğlu ve Muzaffer Memişoğlu tarafından kuruldu. 

Naiboğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi konusu:
Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü...