25 / 04 / 2024

Nakipoğlu İmka Royal

Nakipoğlu İmka Royal

Telsimlerin hemen gerçekleştiği İmka Royal projesinde yer alan konutların fiyatları 325 bin TL'den başlayıp, 480 bin TL'ye kadar yükseliyor...

İmka Royal Nakipoğlu Evleri'nde 5+2'ler 480 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen İmka Royal Evleri'nde fiyatlar 325 bin TL ile 480 bin TL arasında dğişiyor. Teslimler hemen gerçekleşiyor...

Nakipoğlu İmka Royal'de teslimler sürüyor! 3+1'ler 315 bin TL!

Nakipoğlu İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen İmka Royal Konutları projesinde teslimler geçtiğimiz günlerde başlamıştı ve halen devam ediyor...

İmka Royal Evleri'nde teslimler başladı! 315 bin TL'ye 3+1!

Nakipoğlu İnşaat tarafından inşa edilmiş olan İmkaroyal Konutları projesinde teslimler başladı... Projede son kalan konutların satışları ise devam ediyor...

Nakipoğlu İmka Royal'de 315 bin TL'ye 3+1! Son 20 konut!

Beylikdüzü'nde yükselen İmka Royal projesinde teslimlerin önümüzdeki Eylül ayının ikinci haftasından itibaren başlaması planlanıyor...

Beylikdüzü İmka Royal'de 315 bin TL'ye 3+1! Teslimler Eylül'de!

Önümüzdeki Eylül ayında teslimlerin yapılacağı Beylikdüzü İmka Royal projesinde son 20 konutun satışı devam ediyor. Projede toplam 150 konut yer alıyor

İmka Royal Evleri'nde 450 bin TL'ye 5+2 dubleks! Temmuz'da teslim!

Son 20 konutun satıldığı İmka Royal Evleri projesinde önümüzdeki ay teslimler başlayacak. Projede 5+2 dublekslerin fiyatları 450 bin TL ile 530 bin TL arasında değişiyor

Nakipoğlu İmka Royal'de 275 bin TL'ye 3+1! Son 25 konut!

Önümüzdeki Temmuz ayında konut teslimleri yapılacak olan Nakipoğlu İmka Royal projesinde son 25 konutun satışı devam ediyor

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Royal Turizm Otelcilik İnşaat Reklam Organizasyon Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hakkı Kılınç tarafından kuruldu.

Msn Royal Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Msn Royal Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mehmet Göz ve Nesrin Helvacıoğlu ortaklığında kuruldu.

Royal Star Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Royal Star Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Hajer Marzouguı Ep Jelassı ve Hassene Chaabane ortaklığında kuruldu.

Royal Global Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Global Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile bugün Amirarsalan Aliyar ve Seyed Emad Hosseini Ebrahinabad tarafından kuruldu.

Royal Marmaris Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Marmaris Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Berberoğlu ve Maxımılıan Lange ortaklığında kuruldu.

Royal Diamond Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Diamond Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamidreza Ghasemi tarafından kuruldu.

Park Royal Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park Royal Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Jamshıd Darvısh ve Mahdı Rashıdımanesh ortaklığında kuruldu.

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı sezona iddialı girdi!

Yeni trendlerin ve hedeflerin paylaşıldığı bayi toplantısında konuşan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı Genel Müdürü Adnan Kılınçoğlu, “Yeni yönetim olarak bayilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hız kesmeden üretime devam ediyoruz." dedi.

Evim Yüksekdağ projesi nerede?

Evim Yüksekdağ projesi nerede? Evim Yüksekdağ projesi, Esenyurt'ta Nazım Hikmet Bulvarı üzerinde, Innovia 2 Evleri'nin yanında, İnnovia 3 projesinin karşısında, İhsan Nakipoğlu İmam Hatip Lisesi'nin önünde yer alıyor.

Ekşioğlu Royal İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Royal İnşaat Anonim Şirketi, 300 bin TL sermaye ile 16 Kasım' da İstanbul İl 'i, Kartal, Cevizli Mahallesi, Denizer Caddesi, Nur Apartmanı' nda kuruldu.

Tabanlıoğlu, Londra'da mimarlıkla sanatı buluşturdu!

Royal Academy'de sanatçı Ai Wei Wei ile Tate Modern'de Pop Sergisi'nin aynı günlere denk düştüğü Londra Tasarım Festivali birkaç yıldan beri tasarımcı ve mimarların çarpıcı işbirliklerine sahne oluyor. Tabanlıoğlu Mimarlık da bu yıl böyle bir işbirliğine

Royal Kent Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Kent Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi 9 Şubat 2015'te, 750 bin TL sermaye ile Kadıköy'de, Hikmet Şevki Şahin, Abdullah Can Çamoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

Royal Halı yurtdışı satış payını yüzde 25'e çıkaracak!

Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu büyümeye devam ettiklerini ve hedeflerinin bir dünya m arkası haline gelmek olduğunu söyledi. Nakıboğlu, yüzde 22 olan yurtdışı satış paylarını, yüzde 25’e çıkarmayı hedeflediklerini belirtti.

Nakipoğlu İmka Royal Haberi

Nakipoğlu İmka Royal

Toplam 150 daireden meydana gelen İmra Royal Evleri'nde satışlar yüzde 90 oranında tamamlandı. Projede konut sahibi olmak isteyenler, yüzde 50 peşinatla banka kredisi kullanabiliyor.



8 katlı 4 blok halinde yükselen İmra Royal Konutları, İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede yer alan daire tipleri 3+1 ve 5+2 dubleks olarak tasarlandı.


Nakipoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Beylikdüzü İmka Royal, 8 bin 500 metrekare arazi alanı üzerinde yer alıyor. Konutların alanları 162 metrekare ile 375 metrekare arasında değişiyor.




Esenyurt Devlet Hastanesi'ne 5 dakika mesafede konumlanan Beylikdüzü İmka Royal Evleri'nin sosyal donatı alanları arasında; jakuzi, kreş, 24 saat güvenlik hizmeti, otopark,  fitness center, basketbol sahası sauna, açık- kapalı yüzme havuzu ve mini futbol sahası yer alıyor.


Yüzde 70'inin yeşil alana ayrıldığı Nakipoğlu İmka Royal projesinde; 3+1...