19 / 04 / 2024

Nama İnvest Gayrimenkul nerede

Nama İnvest Gayrimenkul nerede

Nama İnvest Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kuran tarafından kuruldu. 

Capital İnvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Capital İnvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Danışmanlığı Limited Şirketi Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdukahar Koylun ve Kayyum İzbasar ortaklığında kuruldu.

Key Invest Consultıng Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Key Invest Consultıng Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Erdoğan tarafından kuruldu.

İnvest Spot Gayrimenkul Aracılık Ve Öğrenci Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Spot Gayrimenkul Aracılık Ve Öğrenci Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Badarna tarafından kuruldu.

Investınhouse Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Investınhouse Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barkın Eren tarafından kuruldu.  

Mtts Invest Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mtts Invest Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Üstay tarafından kuruldu.

İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmanoğlu Invest İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Araz Gulıyev tarafından kuruldu.

Gb Invest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gb Invest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Guler Beshlı Ogly tarafından kuruldu.

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdul Haı Feraıdoon ve A. Abdulrahim Mohammad ortaklığıyla kuruldu.

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Tanrıçer Genç tarafından kuruldu.

4c İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4c İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Çevik, M.I.M. Tuffaha, S.S.H. Alamoudı ve Ümit Minsin ortaklığında kuruldu.

Ertux İnvest Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ertux İnvest Gayrimenkul Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erman Düzener ve Turgay Şimşek ortaklığında kuruldu.

Brand İnvest Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brand İnvest Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Ebadollahı Noudeh ve Morteza Jozebaratı ortaklığında kuruldu.

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Invest Gayrimenkul Yatırım Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Oskay ve Koray Göçmen ortaklığında kuruldu.

Nama İnvest Gayrimenkul nerede Haberi

Nama İnvest Gayrimenkul nerede

Nama İnvest Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kuran tarafından kuruldu. 

Nama İnvest Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak hür türlü küçük ve büyük yapılar ve her türlü okul, hastane, hava meydanları, limanlar,sulama kanalları, köprü, yol, sınai yapı ve Baraj,Enerji tesisleri,santraller,fabrika inşaat işlerini taahhüt etmek, yapmak ve yaptırmak veya emaneten yapımcı olarak bu işleri üslenmek. Her türlü tesisat işleri, her türlü dolgu, hafriyatişleri yapmak.Kat karşılığı arsa almak, parsellemek sureti ile aracılık yapmamak kaydıyla satmak, takas etmek ve kat karşılığı inşaat yapmak, arsa ve arazileri...