26 / 04 / 2024

Namık Tanık özgeçmiş

Namık Tanık özgeçmiş

Nata İnşaat kurucusu Namık Tanık kimdir? Namık Tanık, Nata İnşaat'ı ne zaman kurdu? Tanık, Nata İnşaat ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Namık Tanık ve Nata İnşaat...

Rezerv alan yasası nasıl uygulanacak? Eviniz habersiz yıkılabilir mi? Tek tek açıklandı!

İstanbul Şahintepe Mahallesi’nde yaşayanlar "Rezerv alan yasası ne getiriyor; Şahintepe halkı ne yapmalı?" konulu panelde bir araya ve "Parseliniz bir gün Hazineye devredilebilir mi? Eviniz habersiz yıkılabilir mi?" sorularının yanıtları konuşuldu. Peki rezerv alan yasası neleri getirecek?

Yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

AK Parti'nin İBB İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'un İstanbul'daki dönüşüme ilişkin açıklamalarının ardından yeni yasa yeniden gündem oldu. Peki yeni kentsel dönüşümde vatandaşlara 'Lüks konut yaptık, öde' mi denilecek?

Kıdem tazminatı artık verilmeyecek mi? Çalışanlar dikkat! İkinci emekli aylığı ne kadar olacak?

Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi ile kıdem tazminatı artık verilmeyecek mi? Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi nasıl işleyecek? İşte ayrıntılar...

Herkes emlakçılık yapabilir mi? Emlakçı olmak için ne yapmak gerekir?

Emlakçılık kanunun çıkmasıyla birlikte, emlakçı olma süreçleri ve şartları düzenlenmiştir. Peki artık herkes emlakçı olabilecek mi? Emlakçı olmak için üniversite okumuş olmak şart mı? Emlakçılık sertifikası nedir? İşte emlakçı olmak isteyenler için tüm cevaplar haberin devamında…

Yılmaz Küçükçalık Kimdir? Yılmaz Küçükçalık evli mi bekar mı?

Yılmaz Küçükçalık kimdir? Yılmaz Küçükçalık’ın mesleği nedir? Yılmaz Küçükçalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hissedarlardan biri icralık olursa ne olur? Hisseli tapu icra yoluyla satılabilir mi?

Hisseli tapuda; birden fazla hissedarlar vardır. Peki hissedarlar icralık olabilir mi, olursa ne olur? İşte hisseli tapuya dair tüm bu soruların cevapları!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru tarihi 10 Mart 2023!

Herkes başvurabiliyor! Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 10 Mart 2023 olarak belirtildi.

Fed çarşamba günü piyasaları ters köşeye mi yatıracak?

Makro ekonomik verilerin beklenenden iyi gelmesi üzerine piyasalar hesaplarını Fed'in tutumunu yumuşatması ve faiz artırımlarında küçük adımlar atması ya da yavaşlaması üzerine yaptı. Peki Fed'in piyasaları ters köşe yapma ihtimali var mı?

Kripto para yatırımcıları dikkat! 2023 kripto para yılı mı olacak? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi?

Milyonlarca kripto para yatırımcısı 2023’te piyasaların nasıl olacağını merak ediyor. Peki 2023 kripto para yılı olabilir mi? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 8 adet iş yerini 3 yıllığına kiraya veriyor! 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Yaşam Merkezi binasında bulunan 8 adet iş yerini kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Bu süper teklifi kaçırma! Beko bulaşık makinesinde böyle bir fiyat yok. 8 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bulaşık makineniz mi bozuldu. Hiç üzülmeyin! Hepsiburda.com’da Beko bulaşık makinesinde inanılmaz fiyatlar sizi bekliyor. Işte 8 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tekirdağ'da 800 bin TL'ye satılık konut fırsatı! Ev alacaklara müjde!

Tekirdağ ili Namık Kemal Vergi Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesi, Hürriyet Mahallesinde yer alan konutu satıyor. İşte konutla ilgili merak edilen her şey...

Namık Tanık özgeçmiş Haberi

Namık Tanık özgeçmiş

Namık Tanık kimdir?

Namık Tanık, ilkokul yıllarından itibaren babasının yanında ticaretin içinde oldu. Tanık, 1983 yılında kendi firmasını kurdu ve alışveriş merkezi projelerini hayata geçirmeye başladı.


Namık Tanık; 1950 yılında ticaretle iş hayatına girdi. 1967 yılında Beton Boru üretimi yapmaya başladı. Tanık, 1983 yılında kendi firmasını kurdu. Nata İnşaat ile News Record (ENR) tarafından açıklanan "Dünyanın En Büyük 225 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 148. Sırada yer aldı. 


Nata Vega Outlet Alışveriş Merkezi ve içerisinde yer alan Türkiye'nin en uzun tünelli akvaryumu Aqua Vega projelerini hayata geçirdi.


Namık Tanık aynı zamanda Guine Bissau Fahri Konsolosu’dur.  


Nata İnşaat projeleri:

Forum Trabzon Alışveriş ve Yaşam Merkezi

Erikli-Akocak Regülatörleri ve Akocak Hes Projesi

Adana Feke II Barajı ve Hes Projesi

Doğan Printing Center

Trabzon Dünya Ticaret Merkezi

Kdz Sahil Yolu Espiye-Çarşıbaşı Yol Yapımı

Kdz Sahil...