25 / 04 / 2024

nar life ulaşım

nar life ulaşım

İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat güvencesiyle Maltepe’de oluşturulan Narlife projesi, kaliteli ve şık yaşamın kapılarını planlanandan bir yıl önce teslim ettiği C Blok ile açıyor.

Nar Life ne zaman teslim?

Nar Life ne zaman teslim? sorusunun yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma avantajı bulunan proje Tepe İnşaat tarafından Maltepe'de hayata geçirildi...

Nar Life Maltepe nerede?

Nar Life Maltepe nerede? Tepe İnşaat'ın hayata geçirdiği Nar Life Evleri projesinin satış ofisi Başıbüyük Mah. Emek Cad. No.281 Maltepe-İSTANBUL adresinde yer alıyor...

Çınar Life nerede? Çınar Life konutları ne kadar?

Dolunay Mühendislik imzasıyla inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar devam ediyor. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut bulunuyor.

Çınar Life satışta! Yeni proje

Dolunay Mühendislik imzasıyla Pendik'te inşa edilen Çınar Life projesinde satışlar başladı. Çınar Life projesinde toplam 103 adet konut yer alıyor.

Çınar Ulaşım Gıda İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Ulaşım Gıda İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed İşsever tarafından kuruldu.

İzmir'e Ulaşım Entegrasyon Merkezi kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın kalbinin attığı noktada; Halkapınar’da İzmir’in ulaşım ağını tek merkezden kontrol edeceği “Ulaşım Entegrasyon Merkezi” kuracak.

İzmir Halkapınar'da Ulaşım Entegrasyon Merkezi kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın kalbinin attığı noktada; Halkapınar'da İzmir'in ulaşım ağını tek merkezden kontrol edeceği Ulaşım Entegrasyon Merkezi kuracak.

Nurol GYO Nurol Life ulaşım!

Nurol GYO Nurol Life ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Seyrantepe'de hayata geçiriliyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje 9 bin 525 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri kapsamında proje Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Life In Vera ulaşım!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Life In Vera Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Life In Vera ulaşım bilgilerine göre İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor.

Concord İstanbul Kadıköy ulaşım!

Concord İstanbul Kadıköy ulaşım bilgileri kapsamında proje, Dumlupınar Mahallesi Yumurtacı Abdi Bey Caddesi üzerinde bulunuyor. Projede yüzde 0,25 faiz oranıyla 48 ay vade imkanı sağlanıyor.

Concord İstanbul Rezidans ulaşım!

Concord İstanbul Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında Dumlupınar Mahallesi, Yumurtacı Abdi Bey Caddesi üzerinde yer alıyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 1.175 adet daireden oluşuyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri!

Toplam 788 adet ticari üniteden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Davutpaşa Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunuyor.

İzmir Folkart Bornova Evleri ulaşım!

Folkart Life Bornova Evleri Folkart Yapı tarafından İzmir’in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor. İzmir Folkart Bornova Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Inİstanbul Gala ulaşım!

Toplam 80 dönümlük arsa alanı üzerinde yükselen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nef Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunuyor.

nar life ulaşım Haberi

nar life ulaşım

Rengarenk mimarisi, alt yapısı ve çevre dostu misyonuyla sakinlerine alışılmışın dışında bir yaşam alanı sunan Narlife projesinin en az katlı yapısı olan C Blok, tamamı deniz ya da havuz manzaralı 4 + 1 dairelerden oluşuyor. Lokasyonuyla şehrin yeni gözdesi olmayan aday Narlife’ın hemen teslim ve oturuma hazır ilk bloğunun sakinleri, 1 yıl süresince yakıt da dahil olmak üzere aidat ödememe avantajına sahip olacak. 


Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, teraslı, bahçeli, balkonlu ve balkonsuz daire seçenekleri sunan Narlife projesi, özenle hazırlanmış zengin ve göz alıcı peyzaj tasarımıyla doğayla iç içe olmak, denizin mavisinde kaybolmak ve huzur içinde vakit geçirmek isteyenler için yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. Sahil Yolu’na ve bağlantı yollarına yakınlığıyla da öne çıkan Narlife, E-5’e 4, Bağdat Caddesi’ne 7,...