29 / 03 / 2024

narin park erguvan sitesi fiyat

narin park erguvan sitesi fiyat

Martı GYO, Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park’ta “18 Ay Ödemesi Bizden” kampanyası başlattı. 2+1 dairelerin fiyatları 125 bin TL'den başlıyor...

Narin Park Erguvan Sitesi Evleri'nde 125 bin liraya daire!

Narin Park Erguvan Sitesi Evleri'nde 1+1 dairelerin tamamı satıldı. 2+1 dairelerin fiyatları ise 125 bin liradan başlıyor...

Narin Park Erguvan Sitesi'nde 125 bin liraya 2+1!

Çerkezköy'de yer alan Narin Park Evleri Erguvan Sitesi'nde daire fiyatları 125 bin liradan başlıyor...

Çerkezköy Narin Park Konutları'nda sona doğru!

Tekstil sektöründeki firmaların yoğun olarak bulundukları yerlerden biri de Çerkezköy. Özellikle boya terbiye fabrikalarının kümelendiği Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde yaklaşık 240 firma faaliyet gösteriyor.

Çerkezköy Narin Park Konut Projesi revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesini değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi.

Martı GYO Çerkezköy Narin Park değerleme raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Martı GYO Çerkezköy Narin Park değerleme raporunu yayınladı.

Erguvan İnşaat Kurtköy projesinin anketine 12 bin kişi katıldı!

Erguvan İnşaat sektörde bir ilke imza atarak, düzenlediği anketlerle 12 bin kişiye "Nasıl proje isterdiniz'' sorusunu sordu. Anketlerde ve bölge halkından alınan taleplerde Erguvan Park ve Erguvan Premium isimlerinin öne çıktığını belirtildi.

Martı GYO Çerkezköy Narin Park Konut Projesi değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Şirket portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesi' ne ait değerleme raporunun revize edilmiş halini KAP'a bildirdi.

Narin Park projesinin ilk etap satışları devam ediyor!

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesinde satışlar devam ediyor. Çerkezköy'e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Narin Park projesinde kiralama hizmeti de sunuluyor.

Narin Park projesinin ilk etabında 1+1 daireler tükendi!

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Çerkezköy'e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Narin Park projesinde kiralama hizmeti de sunuluyor.

Narin Park Evleri'nin Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor!

Trakya'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Projenin 548 konutluk ilk etabında satışlar devam ediyor.

Narin Park Erguvan Sitesi 7 bin konuttan meydana gelecek!

TRAKYA'nın ilk modern ve büyük projesi Narin Park'ın ilk etabı olan Erguvan Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Çerkezköy'e farklı bir yaşam konsepti kazandıran Narin Park projesinde kiralama hizmeti de sunuluyor.

Çerkezköy Narin Park Konut Projesi değerleme raporu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesi ait değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen rapor...

Martı GYO, Narin Park 'taki kiralama amaçlı ayırdığı son 50 daireyi satışa sunuyor!

Martı GYO, projenin ilk etabı Erguvan sitesinde satışlar tamamlanmasına rağmen, kiralamanın yanı sıra satın almaya yönelik talep sebebiyle, uzun vadeli olarak elinde tutmayı planladığı mülkiyetindeki kiralama amaçlı 50 daireyi satışa sunma kararı aldı.

Narin Park Çerkezköy Martı GYO'da 161 bin TL'ye 3+1!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Narin Park projesinde yer alan dairelerin fiyatları 125 bin TL'den başlayıp, 291 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Martı GYO Çerkezköy Narin Park projesinin değerleme raporu!

Martı GYO, Tekirdağ Çerkezköy'deki Narin Park Konut Projesi'nin değerleme raporunu yayınladı...

narin park erguvan sitesi fiyat Haberi

narin park erguvan sitesi fiyat


Çerkezköy’deki Narin Park’tan daire alanlar, Martı GYO’ya sağlanan özel indirimli faiz oranından yararlanmanın yanısıra, kredi taksitlerini de bankaya 18 ay sonra ödemeye başlayabilecekler.


Narin Park’ın 1. etabı olan Erguvan Sitesi’nde son kalan ve hemen teslim edilecek daireler için başlatılan kampanyada, 18 ay süresince kredi taksitlerini bankaya Martı GYO ödeyecek. Ev sahibi ise, taksitleri ödemeye 19. ayda başlayacak.