24 / 04 / 2024

narin park kampanya

narin park kampanya

Narin Park Evleri'nde Öğretmen Günü kampanasında son gün. Kampanya kapsamında projede yer alan evelre yüzde 10 indirim uygulanıyor...

Deluxia Park Residence'da efsane kampanya 2018!

Teknik Yapı imzası ile yükselen Deluxia Park Residence'da efsane kampanya başladı. Projede 66 aya kadar vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 

Vadistanbul Park'ta yeni kampanya!

Artaş ve Invest İnşaat ortak girişimi imzasıyla İstanbul Ayazağa'da hayata geçirilen  Vadistanbul’un son etabı Vadistanbul Park’ta yeni kampanya başlatıldı. 

Onur Park Life Esenyurt'ta evlenen çiftlere özel kampanya!

Onur Park Life projesi 718 daire ve 231 dükkandan meydana geliyor. Onur Park Life Esenyurt'ta evlenen çiftlere özel kampanya sunuluyor.

Onur Park Life İstanbul'dan konuşturan kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan 61 aya sıfır faiz; 120 aya 0,44 faiz oranı, yüzde 5 peşinatlı vadeli dev kampanya. Kampanya için son gün 2 Nisan.

Onur Park Life İstanbul’da çok özel kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan yüzde 5 peşinatlı, yüzde 20’si teslimde ödemeli, 0,69 oranlı ve 120 ay vadeli dev kampanya! Üstelik Mart ayına kadar geçerli!

Gümüş Park Avenue kampanya!

İzmir Bornova'da hayata geçirilen Gümüş Park Avenue projesi Gümüş İnşaat imzasını taşıyor. Gümüş Park Avenue kampanya bilgileri haberimizde yer alıyor.

Çerkezköy Narin Park Konutları'nda sona doğru!

Tekstil sektöründeki firmaların yoğun olarak bulundukları yerlerden biri de Çerkezköy. Özellikle boya terbiye fabrikalarının kümelendiği Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde yaklaşık 240 firma faaliyet gösteriyor.

Onur Park Life İstanbul'da Ağustos'a özel kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan Ağustos ayına özel kampanya! Onur Park Life İstanbul, Ağustos ayına özel kampanyasında 132 metrekare 2+1 dairelerini, 399.000 TL. fiyatla, 120 ay ve 0,69 faiz oranıyla satışa sunuyor.

Park Mozaik kampanya fiyatları!

Park Mozaik kampanya fiyatları 680 bin TL'den başlıyor. Ankara Yaşamkent'te yükselen Park Mozaik Evleri projesinde ödemeler teslimden sonra başlıyor...

Ankara Park Mozaik'te özel kampanya dönemi başladı!

Gayrimenkul sektöründeki 50 yıla varan tecrübeleri ve bugüne kadar ürettikleri 100 bine yakın konut ile güvenin sembolü olan TEPE ve MESA, birlikte yürüttükleri PARK MOZAİK projesi için çok özel bir kampanya hazırladı.

Çerkezköy Narin Park Konut Projesi revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy Narin Park Konut Projesini değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi.

Martı GYO Çerkezköy Narin Park değerleme raporunu yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Martı GYO Çerkezköy Narin Park değerleme raporunu yayınladı.

Nurol Park'ta Şubat ayına özel kampanya!

NUROL GYO, Basın Ekspres'teki Nurol Park projesinde şubat ayı süresince ev sahibi olma kolaylığı sağlıyor. Kampanya; ister peşin ödemelerde yüzde 10 indirim, ister 0 peşinat, ister yüzde 0 faiz ile Nurol GYO bünyesinde 50 ay vade fırsatı sunuyor.

narin park kampanya Haberi

narin park kampanya

Çerkezköy'de Martı GYO imzası ile hayata geçirilen Narin Park projesi 36 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Narin Park'ta1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 konut tipleri yer alıyor. 


1+1 daireler 57 metrekare ile 60 metrekare, 2+1 daireler 95 metrekare, 3+1 daireler 120 metrekare ile 144 metrekare, 5+1 daiereler ise 204 metrekare büyüklüğünde yer alıyor.