25 / 04 / 2024

Narova teslimleri

Narova teslimleri

Yapıtek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Karabayır, "Biz sadece ev yapmıyoruz. Hem karlı bir yatırım hem de özlenen komşuluk ilişkisi sunuyoruz. O yüzden sloganımız 'Ev alma, gelecek al" konuştu .

Narova'da cazip lansman fiyatları devam ediyor!

İZMİR Bornova'da 80 dönüm arazi üzerine 1100 konut projesi olarak Şubat 2014 tarihinde lansmanı yapılan Narova'nın ikinci etap lansmanı geçtiğimiz günlerde yapıldı.

Narova’da konut fiyatları 168 bin liradan başlıyor!

Yapıtek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır, farklı ihtiyaçlar ve istekler için kule, teras apartman, villa ve dükkanlar içeren projenin uygun fiyatları ile çok iyi bir yatırım olduğunu vurguladı

Narova'da 1. etap teslimleri Eylül 2015'te!

Tümü tamamlandığında 9 etap ve 1100 konuttan oluşacak; kendi kendine yeten bir semt yaşamı planıyla, çarşı dükkanları ve sosyal olanakları da içinde barındıracak olan Narova Projesi ilgi görmeye devam ediyor.

Özyurtlar İnşaat'ın projelerinde anahtar teslimleri başladı!

Özyurtlar İnşaat'ın; Ncity Esenyurt Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinde yaşam yeni yılın ilk aylarında başlıyor. Bu 4 projede Esenyurt'ta inşa edildi. Projelerde anahtar teslimleri başladı.

Demir Romance teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Demir Romance projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 dairelere yer veriliyor. Daire fiyatlarının 285 bin TL'den başlangıç gösterdiği Demir Romance teslimleri ne zaman?

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk teslimleri 24 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk teslimleri 24 Aralık'ta başlıyor. Teslimlerin 9 Ocak 2015 tarihine kadar devam edeceği projede teslim işlemleri Ankara Mamak Yatıkmusluk Şantiyesinde yapılacak.

N City Esenyurt'ta anahtar teslimleri başladı!

Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen N City Esenyurt'ta anahtar teslimleri başladı. Projede yer alan daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve teras şeklinde tasarlandı.

216 Butik Plus Rezidans teslimleri ne zaman?

Çekmeköy 216 Butik Plus Rezidans projesinde daire alanları 58 metrekareden başlıyor ve 148 metrekareye kadar ulaşıyor. Satışların devam ettiği 216 Butik Plus Rezidans teslimleri ne zaman?

Kağıthane Premier Kampüs teslimleri!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis 2.etap satış süreci devam ediyor. 36 aya varan vade imkanı sağlayan Kağıthane Premier Kampüs teslimleri haberimizde bulunuyor.

AB Yaşam Evleri teslimleri ne zaman?

AB Yaşam Evleri'nde daireler 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 147 tane daireden oluşan proje 6 blok olarak inşa ediliyor. Peki AB Yaşam Evleri teslimleri ne zaman?

TOKİ Adıyaman Esentepe'de 160 konutun teslimleri başladı!

TOKİ Adıyaman Esentepe'de 160 konutun teslimleri başladı. Projede satışları gerçekleştirilen ve teslim işlemlerine başlanan konutlar Adıyaman Esentepe Gazeteciler Cemiyeti 'ne temin edildi.

Parima Merter teslimleri ne zaman?

Fer Yapı imzasıyla hayata geçirilen Parima Merter İstanbul Merter'de E-5'in hemen üzerinde yer alıyor. Ofis projesi Parima, şehrin de ticaretin de merkezi sloganı taşıyor. Peki, Parima Merter teslimleri ne zaman?

Nef Merter 14 teslimleri ne zaman?

Nef Merter 14 projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 36 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. İşte Nef Merter 14 teslimleri ne zaman?

Premier Kampüs Ofis teslimleri ne zaman?

Premier Kampüs Ofis projesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Satış sürecinin 2. etapla devam ettiği Premier Kampüs Ofis teslimleri ne zaman?

The İstanbul Veliefendi teslimleri ne zaman?

The İstanbul Veliefendi projesinde dairelerin fiyatları 1 milyon 200 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında değişiyor. İkinci etap satışlarının hızla devam ettiği The İstanbul Veliefendi teslimleri ne zaman?

Narova teslimleri Haberi

Narova teslimleri

Çimentaş bünyesindeki Yapıtek firması, Bornova Işıkkent'teki Narova projesinin 114 konutluk ilk etabının satışlarını bir yılda tamamlayarak, 2'nci etaba başladı. 



İkinci etabın 235 konuttan oluştuğunu ve fiyatların 173 bin liradan başladığını söyleyen Yapıtek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır, "Projemiz kule, teras evler, villalar ve çarşıdan oluşmakta. Yaklaşık 3 ay önce de satışlarımıza başladık. Narova'nın tamamı ise 9 etaptan oluşuyor. Etapların hepsi bittiğinde burası 1100 konutluk küçük bir semt olacak" dedi. 



İSTER VİLLA 70 MİLYONLUK YATIRIM 

İlk etaptaki konut satışlarında 'referansların önemli bir yer tuttuğunu vurgulayan bayır, "Satışlarımızın yaklaşık  yüzde 50'sini birbirine referansolan, tavsiye eden akrabalara, arka odalara ve onlann tam dik alanına yaptık..Bu bizim için çok önemli bir kanal ölçülü. Bizi diğerlerinden ayıran en önemli özelliğimiz 'referans' olmaya başladı. Demek ki bizden...