28 / 03 / 2024

Nazilli inşaat işçileri

Nazilli inşaat işçileri

Aydın Nazilli'de Yeşil Mahalle Kanalyolu bölgesinde inşaat halindeki 7 katlı bir apartmandan hırsızlık yapıldığı öğrenildi.

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Almanya'da inşaat işçileri ayaklandı! Maaşlar artırılsın!

Almanya'da, binlerce inşaat işçisi adına açıklama yapan İnşaat, Tarım ve Çevre Sendikası, hükümetten, işçilere en az 500 Euro olacak şekilde maaş zammı talep etti.

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Maaşlarını alamayan İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri grev yaptı!

İzmir Bayraklı 'da inşa edilen İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri maaşlarını alamadıklarını söyleyerek grev yaptı.

Türk inşaat işçileri Arnavutluk’ta mahsur kaldı!

Türk işçileri Arnavutluk’a götürüp orada bırakan inşaat firmasının sahibi hakkındaki iddiaları yanıtladı. Firma sahibi “Çalışanlarım tehdit etti, kaçmak zorunda kaldım. Hakedişleri alınca ödemeleri yapacağım” açıklamasında bulundu.

Kırklareli Valiliği: İnşaat işçileri, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak!

Kırklareli Valiliği, İçişleri Bakanlığının genelgesi kapsamında yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri sebebiyle Türkiye genelinde hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasından inşaat işçilerinin muaf tutulacağını açıkladı.

İnşaat işçileri konuştu: Biz o binanın yıkılacağını biliyorduk!

İnşaat işçisi Erol Kaya depremde çöken Barış Sitesi’nin yapımında çalışmıştı. Enkazdan çıkarılan cansız bedenleri hüzünle izleyen Kaya, anlatıyor: “Ben harç taşırken inşaatta yürümeye korkuyordum. İlk depremde yıkılacağını biliyorduk.”

Nalbur sahibi ile inşaat işçileri arasında kavga: 1 ölü! 

İstanbul Beyoğlu'nda daha önce kavgalı oldukları öğrenilen nalbur dükkanın sahibi ile inşaat işçileri arasında çıkan silahlı kavgada bir inşaat işçisi hayatını kaybetti.

24 saat çalışan robot inşaat işçileri geliyor!

İnşaat sektörü teknoloji ile gelişmeye devam ediyor. TMB Başkanı Mithat Yenigün, Sanayi Bakanlığı ile inşaatta yapay zeka teknolojisini kullanmak üzere yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını belirtti ve "24 saat çalışan 'robot' inşaat işçileri geliştirmek istiyoruz" dedi...

Batman'da inşaat işçileri elektrik akımına kapıldı: 1 ölü, 1 ağır yaralı!

Batman Gercüş'Te inşaat işçilerinin elektrik akımına kapılması sonucu bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

Irak'tan Güney Kore'ye dönen inşaat işçilerinin testleri pozitif çıktı!

Güney Kore sağlık yetkilileri yaptıkları açıklamada yeni vaka tanısı konanlar arasında 20 kişinin Irak’tan dönen inşaat işçileri olduğu bildirildi.

Nazilli inşaat işçileri Haberi

Nazilli inşaat işçileri

Aydın'ın Nazilli ilçesinin, Yeşil Mahalle Kanalyolu bölgesinde bulunan 7 katlı bir apartmandan hırsızlık yapıldığı ihbarın üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. 

Yeni Asır'dan Ümit Özmen'in haberine göre; ekipler, yapım aşamasında olan apartmanda yaptığı incelemede, asansör motoru ile 42 dairenin su saatleri, elektrik kabloları ve kapı kilitlerinin çalındığını belirledi. Ayrıca, hırsızlık olayına karışan kişilerin, bölgeden kamyonetle kaçtığı öğrenildi.

Polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışmalar...