25 / 04 / 2024

Nalbur sahibi ile inşaat işçileri arasında kavga: 1 ölü! 

Nalbur sahibi ile inşaat işçileri arasında kavga: 1 ölü! 

İstanbul Beyoğlu'nda daha önce kavgalı oldukları öğrenilen nalbur dükkanın sahibi ile inşaat işçileri arasında çıkan silahlı kavgada bir inşaat işçisi hayatını kaybetti.



Beyoğlu'nda daha önce aralarında husumet olduğu öğrenilen nalbur sahibi ile inşaat görevlileri arasında çıkan kavgada bir inşaat görevlisi silahla vurularak hayatını kaybetti 

Sabah'tan Mustafa Kaya'nın haberine göre; ilçeye bağlı  Piripaşa mahallesi Ampap sokakta iki gün önce inşaat çalışanları ile bir nalbur sahibi arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma bir süre sonra sopalı kavgaya dönüşünce iki kişi yaralandı. Kavganın ardından dün sabah saatlerinde ise nalbur sahibi inşaatın önüne gelerek kavgalı olduğu çalışanlarla yeniden tartıştı. 

Kavgada inşaat çalışanları nalbur sahibinin aracına taş, tuğla ve demir attı. Kavga sırasında dükkan sahibinin silahla ateş açması sonucunda inşaat çalışanı Kasım Kurt ağır yaralandı. Saldırgan nalburun kaçtığı olay yerine sevk edilen polis ekipleri emniyet şeridi çekerek çevre güvenliği aldıktan sonra inceleme başlattı.

Olayın ardından hemen alt sokaktaki nalbur giden bir inşaat çalışanı dükkân önündeki tuğla ve malzemeleri devirip dükkânı taşladı. Ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırılan Kasım Kurt ise tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. 

Polis ekipler kaçan dükkan sahibi için yakalama çalışmalarını başlattı.

 


 


Geri Dön