26 / 04 / 2024

Zonguldak'ta inşaat işçileri ile esnaf birbirine girdi!

Zonguldak'ta inşaat işçileri ile esnaf birbirine girdi!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde inşaat işçileri ile elektrik malzemeleri satan iş yeri sahipleri arasında kavga çıktı. Kavga sonucunda 5 kişi yaralandı.



Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde, inşaat işçileri ile elektrik malzemeleri satan iş yeri sahipleri arasında 5 kişi arasında kavga çıktı. Kavgayı ayırmak için bir kişi havaya ateş açarken, o anlar ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; olay, saat 19.00 sularında Fatih Mahallesi Manavgat Sokak’ta oluştu. Bir binanın inşaatında çalışmalarda bulunan işçiler ile yan binanın altında yer alan elektrik malzemeleri satan iş yeri sahipleri arasında elektrik malzemeleriyle ilgili tartıştı. Olay kısa sürede kavgaya dönüşürken iki taraf birbirine girdi. Taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavga sonucunda 5 kişi yaralandı.

Yaralılardan elektrik firması sahipleri Serkan D. ve Volkan D., Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne, işçilerden Mezher C., Recep C. ve Halim C. ise Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürülürken yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı açıklandı.

KAVGA ANI CEP TELEFONU KAMERASINDA

Sokakta yaşanan kavga anı ise cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde tarafların birbirine taş ve sopalarla saldırdığı, tarafları ayırmak için bir kişinin havaya ateş açtığı izlendi. Meydan savaşı haline gelen kavgayla ilgili hayata geçirilen soruşturmalar ise sürüyor.


Geri Dön