12 / 12 / 2025

nazilli ve aydın kültür merkezleri

nazilli ve aydın kültür merkezleri

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Yassıadanın, dünya çapında bir ibret merkezi ve demokrasi müzesi haline getirileceğini, bu proje çerçevesinde mahkeme salonunun, hologram gibi teknik imkanlar da kullanılarak canlandırılacağını bildirdi

Resmi Gazete'de yayımlandı: ÖİB İstanbul, Kırklareli ve Aydın'daki gayrimenkullerin satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (ÖİB) İstanbul, Kırklareli ve Aydın'daki çok sayıda taşınmazın satışı onaylandı.

Milli Emlak Ankara ve Aydın’da KDV’den muaf araziler satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ve Aydın’da yer alan araziler için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu araziler KDV’den muaf olarak alıcılarını bekliyor.

Milli Emlak’tan Ankara ve Aydın’da KDV’den muaf araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Aydın’da yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Kasım ayı içerisinde yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Nazilli Belediyesi ihaleyle arsa satışa çıkarıyor! Tarih belli oldu!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi  ile Aydın Nazilli Belediyesi bünyelerindeki toplam 15 arsayı ihaleyle satışa sunacağını duyurdu. 

Milli Emlak’tan Ankara ve Aydın’da KDV’den muaf araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ve Aydın’da yer alan arazileri KDV’den muaf şekilde satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 30 Temmuz ve 31 Temmuz’da yapılacak.

Milli Emlak’tan Çanakkale ve Aydın’da satılık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Çanakkale ve Aydın’da yer alan araziler satışa çıkarıldı. Arazilerin satış ihalelerinin 25 Temmuz ve 31 Temmuz’da yapılacağı belirtildi.

Adese, Zermeram Projesi’nin 2. ve 3. etapları için Aydın Yatırım Grup ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi yaptı!

Adese, Zermeram Projesi’nin 2. ve 3. etaplarına ilişkin, Konya bölgesinde önemli bir deneyime ve iş yapma kapasitesine sahip Aydın Yatırım Grup ile "kat karşılığı inşaat sözleşmesi" yaptı.

Muğla, Aydın, Antalya, Denizli ve İzmir için 9.5 şiddetinde deprem alarmı! Deprem araştırmacısı Baturhan Öğüt açıkladı!

Geçtiğimiz günlerde Marmaris'te 6,2 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından Deprem araştırmacısı Baturhan Öğüt, Muğla, Aydın, Antalya, Denizli ve İzmir için uyarıda bulundu.

Milli Emlak Ankara ve Aydın’da arsa satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ve Aydın’da yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalelerinin 29 Mayıs tarihinde yapılacağı belirtildi.

Milli Emlak, Ankara ve Aydın’da KDV’den muaf arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Aydın’da yer alan arsaları KDV’den muaf olarak satışa çıkarıyor. Arsaların satış ihaleleri Mayıs ve Haziran ayları içinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Kırıkkale ve Aydın’da KDV’den muaf arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kırıkkale ve Aydın’da yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 20 Mayıs ve 29 Mayıs’ta yapılacak. 

Belediyelerden Edirne ve Aydın’da satılık arsalar!

Edirne ve Aydın’da yer alan arsalar satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 5 Mayıs ve 8 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Manisa ve Aydın’da 120 bin TL’den başlayan fiyatlarla tapu fırsatı. İndirim ve taksit imkanı da var!

Aydın ve Manisa’da kurumlar aralarında arsa, tarla ve zeytinliklerin bulunduğu toplam 13 adet araziyi satışa çıkardı. 120 bin TL’den başlayan arazilerin ödemesinde indirim ve taksit imkanı da sunuluyor.

nazilli ve aydın kültür merkezleri Haberi

nazilli ve aydın kültür merkezleri

Günay, Aydın Menderesin vefatı dolayısıyla, merhum Adnan Menderesin doğduğu Aydının Koçarlı ilçesine bağlı Çakırbeyli köyünü ziyaret etti.

Köy girişinde vatandaşlar tarafından karşılanan Günay, köyde "Demokrasi Çınarı" adı verilen çınar ağacı altında vatandaşlara seslendi.

Bakan Günay, Çakırbeylinin, Aydının ve Türkiyenin, bugün değerli bir evladını ebediyete uğurladığını ifade ederek, Aydın Menderesi, uzun yıllardan beri tanıdığını, herkesin fikrine saygı duyan, demokrat bir insan olduğunu söyledi.

Aydın Menderesin vefat ettiği gün, ailesini ziyaret ederek taziyelerini illettiğini kaydeden Günay, bu nedenle hafta sonu yaptığı programı değiştirmediğini, sadece programına, hemşehrileriyle onun için Fatiha okumak için köyüne ziyareti eklediğini belirtti.

Günay, merhum Başbakan Adnan Menderesin, demokrasinin Türkiyeye yerleşmesi için çok gayret ettiğini, ancak o dönemlerde demokrasi Türkiyede kökleşmediği için haksız bedeller ödediğini ifade etti.

O dönem yaşanan büyük acılara tanıklık eden...