28 / 03 / 2024

Nazım Yavuz özgeçmiş

Nazım Yavuz özgeçmiş

M. Nazım Yavuz yeniden ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Nazım Yavuz kimdir? Nazım Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nazım Yavuz, ÇATIDER'de hangi işlere imza attı? İşte Nazım Yavuz..

Ümraniye nazım imar planına ilişkin itiraz planı askıda!

Ümraniye İlçesi, Adem Yavuz - Aşağı Dudulu - Cemil Meriç - Huzur - Ihlamur Kuyu parseller ve Yukarı Dudullu Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Ümraniye Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıktı!

Ümraniye Adem Yavuz - Aşağı Dudullu - Cemil Meriç - Huzur - Ihlamurkuyu - Parseller ve Yukarı Dudullu Mahalleleri kısmi Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı..

Güneş enerjili çatı sistemleri enerji sorununa çözüm olabilir!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, dünyanın en önemli gündem maddesi olan enerjide Türkiye’nin güneş gibi çok değerli doğal bir kaynağa sahip olduğunu belirterek, güneş enerjili çatı sistemlerinin enerji sorununa çözüm oluşturacağını söyledi.

Nazım Yavuz: Yeşil binalar için atılacak adımları destekliyoruz!

ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin açıklamalarını sektörün çok olumlu karşıladığını açıkladı.

Müteahhit daire inşaatını yarım bırakabilir mi?

Posta Gazetesi'nin köşe yazarlarından Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Müteahhit daire inşaatını yarım bırakabilir mi?'' sorunu yanıtladı. İşte o yazı...

Kuzey Bodrum Nazım İmar Planı iptal edildi!

MUĞLA 1. İdare Mahkemesi, 3038 hektarlık alanı kapsayan Bodrum İlçesi Yalıkavak Beldesinin belediye sınırlarını da içine alan Nazım İmar Planı ve Uygulama İmar Planını iptal etti.

Türker projeden Kartal Nazım İmar Planı açıklaması!

Türker Proje Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Kartal 1/5000 Nazım İmar Planı ile ilgili olarak 18 Nisan 2016 günü verilen açıklamalarda bir değişiklik olmadığını yayınladı.

Nazım Yavuz: Yeni nesil çatılar çevre açısından avantaj sağlıyor!

Nazım Yavuz, "Artık dünyada bitkilendirilmiş çatı uygulamaları ve güneş panelli çatılar hızla yaygınlaşıyor. Bitkilendirilmiş çatı uygulamaları doğa-şehir uyumunun çok güzel bir tamamlayıcısı"dedi.

Çaşme Nazım Yazıcılar Camii ibadete açıldı!

Aryon İnşaat, hayırsever Berna Yazıcılar tarafından yapımı üstlenilen Nazım Yazıcılar Camii inşaatını tamamladı. Cami, dün modern ve farklı mimarisiyle ibadete açıldı.

Nazım Culha: Hatay Arsuz'un kentsel dönüşüm ihtiyacı yok!

Hatay'ın İskenderun Körfezi'ndeki doğa harikası ilçesi Arsuz'un belediye başkanı CHP'li Nazım Culha, bölgenin dönüşüme ihtiyacı olmadığını belirtti. Culha, ''Riskli alanlarımız yok ama riskli binalarımız var'' dedi.

Nazım Çulha: Kentsel dönüşüm sosyal çöküntü olmasın!

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha kentsel dönüşüm projelerinin mevcut kent dokusuyla uyumlu, kentte yaşayan dinamikler dışında diğer yerleşim yerlerine de örnek olabilecek düzenlemelerin yapılması gerektiğini belirtti.

Mobilyacı Nazım İmamoğlu Dominik'te 22 kilometrekare orman kiraladı!

KAYSERİLİ mobilyacı Nazım İmamoğlu, 2010’da keşif için gittiği Dominik Cumhuriyeti’nde, suya, neme, demirden daha dayanıklı tik ağacını keşfetti. Dominik hükümetinden 22 kilometrekare orman kiralayıp işletmeye başladı.

Nazım Yavuz: Gençleri çatı sektörüne bekliyoruz!

Yavuz, "Türkiye’nin her yerinde iş imkânı barındıran, istikrarlı ve kazancı tatminkar bir meslek olan çatıcılık sektöründe, eğitimli iş gücü açığı var." dedi.

Nazım Yavuz özgeçmiş Haberi

Nazım Yavuz özgeçmiş

Nazım Yavuz kimdir?

M. Nazım Yavuz, 1968’de Artvin’de doğdu. M. Nazım Yavuz, lise eğitimini İstanbul Erkek Lisesi’nde, üniversite eğimini ise İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladı. 


Profesyonel iş hayatına bir Oyak iştiraki olan Oytaş Dış Ticaret’te başlayan ve profesyonel iş hayatını Norveç-Türk ortaklığı olan TET Enerji firmasındaki genel müdür yardımcılığı sıfatıyla noktalayan Yavuz, 1998 yılında ortaklarıyla beraber kurduğu Aktif Yalıtım ve Mühendislik Hizmetleri firmasıyla ithalatçı distribütör ve uygulamacı olarak yapı sektöründe hizmet vermeye başladı. 


2003 yılında sentetik membranlarda Avrupa’nın önde gelen firmalarından biri olan VWS ile kurulan ortalık sonrasında Multiplan Yalıtım Sistemleri A.Ş.’de yönetici ortak olarak çalışan Nazım Yavuz, Türkiye’de ilk defa PVC ve TPO bazlı çatı membranlarının üretilmesini gerçekleştirdi. 


Kurmuş olduğu OC3 Enerji firmasıyla güneş enerjisi alanında da ilkleri ülkeye kazandırmak için çalışmalar...