29 / 03 / 2024

Nazım Yavuz kimdir?

Nazım Yavuz kimdir?

M. Nazım Yavuz yeniden ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Nazım Yavuz kimdir? Nazım Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nazım Yavuz, ÇATIDER'de hangi işlere imza attı? İşte Nazım Yavuz..



Nazım Yavuz kimdir?

M. Nazım Yavuz, 1968’de Artvin’de doğdu. M. Nazım Yavuz, lise eğitimini İstanbul Erkek Lisesi’nde, üniversite eğimini ise İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladı. 


Profesyonel iş hayatına bir Oyak iştiraki olan Oytaş Dış Ticaret’te başlayan ve profesyonel iş hayatını Norveç-Türk ortaklığı olan TET Enerji firmasındaki genel müdür yardımcılığı sıfatıyla noktalayan Yavuz, 1998 yılında ortaklarıyla beraber kurduğu Aktif Yalıtım ve Mühendislik Hizmetleri firmasıyla ithalatçı distribütör ve uygulamacı olarak yapı sektöründe hizmet vermeye başladı. 


2003 yılında sentetik membranlarda Avrupa’nın önde gelen firmalarından biri olan VWS ile kurulan ortalık sonrasında Multiplan Yalıtım Sistemleri A.Ş.’de yönetici ortak olarak çalışan Nazım Yavuz, Türkiye’de ilk defa PVC ve TPO bazlı çatı membranlarının üretilmesini gerçekleştirdi. 


Kurmuş olduğu OC3 Enerji firmasıyla güneş enerjisi alanında da ilkleri ülkeye kazandırmak için çalışmalar yapıyor. 


Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği üyesi olan Nazım Yavuz, DEİK yürütme kurullarında görev alıyor ve DEİK Tanzanya İş Konseyi Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor. 


ÇATIDER Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Yavuz, Şubat 2015 itibariyle de Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.


İyi derece Almanca ve İngilizce bilen Yavuz, evli ve iki erkek çocuk babası.


Nazım Yavuz yeniden ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!


Geri Dön