25 / 04 / 2024

Nazım Yavuz biyografi

Nazım Yavuz biyografi

M. Nazım Yavuz yeniden ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Nazım Yavuz kimdir? Nazım Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nazım Yavuz, ÇATIDER'de hangi işlere imza attı? İşte Nazım Yavuz..

Ümraniye nazım imar planına ilişkin itiraz planı askıda!

Ümraniye İlçesi, Adem Yavuz - Aşağı Dudulu - Cemil Meriç - Huzur - Ihlamur Kuyu parseller ve Yukarı Dudullu Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Ümraniye Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıktı!

Ümraniye Adem Yavuz - Aşağı Dudullu - Cemil Meriç - Huzur - Ihlamurkuyu - Parseller ve Yukarı Dudullu Mahalleleri kısmi Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı..

Büyükçekmece Tepecik ve E-5 arası nazım imar planı askıda!

İstanbul Büyükçekmece İlçesi, Tepecik Havza ve E - 5 arası Nazım İmar Planı'nda (Plan Notuna ) ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıda...

Alanya Avsallar'da nazım imar revizyonu onaylandı!

Alanya Avsallar Mahallesi’nde 1/5000'lik nazım imar planı revizyonu mecliste onaylandı. Onaylanan nazım imar planı ile Avsallar’ın imar sorunu çözüldü.

Antalya için bütüncül nazım imar planına ihtiyaç var!

İMO Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, Antalya’nın planlamaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Belediyelerin planlamaya öncelik vermesi gerektiğini ifade eden Balcı, "Antalya için bütüncül nazım imar planına ihtiyaç var" dedi.

Onurkent Başakşehir nazım imar planı askıda!

Başakşehir İkitelli Gecekondu Önleme Bölgesi ( Onurkent ) Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir'in 1/25 Bin Ölçekli Nazım İmar Planı kente ışık tutacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin geleceğine yön verecek “1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı” çalışmalarını ilçe belediye başkan ve yöneticileriyle paylaştı. 2030 yılı hedef alınarak hazırlanan plan, yarattığı yeşil kuşak alanları ve yüksek çevre duyarlılığı ile öne çıkıyor.

Kartal Kordonboyu nazım imar planı askıda!

İstanbul Kartal Kordonboyu Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı...

İstanbul Kartal Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı askıda!

İstanbul Kartal Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir Nazım İmar Planı dışında kalan alanlar hangi sektörde gelişecek?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı Nazım İmar Planı'na göre şehir merkezi dışında kalan bölgelerin hangi sektörlerde gelişeceği belirlendi.

İzmir'in nazım imar planı çalışmaları tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2 yıllık hazırlık dönemi sonrasında kentin geleceğine yön verecek “1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı” çalışmalarını tamamlayarak meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenlerle paylaştı.

İzmir'in 1/25 Bin Ölçekli Nazım İmar Planı tamamlandı!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi 1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı çalışmalarını tamamlayarak meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenlerle paylaştı.

Esenyurt TEM Kuzeyi nazım imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Esenyurt TEM Kuzeyi Nazım İmar Planı' nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Nazım Yavuz biyografi Haberi

Nazım Yavuz biyografi

Nazım Yavuz kimdir?

M. Nazım Yavuz, 1968’de Artvin’de doğdu. M. Nazım Yavuz, lise eğitimini İstanbul Erkek Lisesi’nde, üniversite eğimini ise İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde tamamladı. 


Profesyonel iş hayatına bir Oyak iştiraki olan Oytaş Dış Ticaret’te başlayan ve profesyonel iş hayatını Norveç-Türk ortaklığı olan TET Enerji firmasındaki genel müdür yardımcılığı sıfatıyla noktalayan Yavuz, 1998 yılında ortaklarıyla beraber kurduğu Aktif Yalıtım ve Mühendislik Hizmetleri firmasıyla ithalatçı distribütör ve uygulamacı olarak yapı sektöründe hizmet vermeye başladı. 


2003 yılında sentetik membranlarda Avrupa’nın önde gelen firmalarından biri olan VWS ile kurulan ortalık sonrasında Multiplan Yalıtım Sistemleri A.Ş.’de yönetici ortak olarak çalışan Nazım Yavuz, Türkiye’de ilk defa PVC ve TPO bazlı çatı membranlarının üretilmesini gerçekleştirdi. 


Kurmuş olduğu OC3 Enerji firmasıyla güneş enerjisi alanında da ilkleri ülkeye kazandırmak için çalışmalar...