19 / 04 / 2024

Nazım Yavuz kim

Nazım Yavuz kim

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, Tüketiciyi Koruma Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, standartlara uymayan ve yalıtımı bulunmayan çatıların en büyük zararı, Türk ekonomisi ve tüketici bütçesine verdiğini söyledi.

Nazım Yavuz: Konut açığının çaresi çatı katları!

Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M. Nazım Yavuz, atıl durumda bulunan çatıların kullanıma açılmasıyla her binada konut sayısının artacağını söyledi.

ÇATIDER çalışanlarına iş güvenliği eğitimi veriyor!

ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği haftası nedeniyle yaptığı açıklamada her ölümlü üç iş kazasından birinin inşaat sektöründe yaşandığını belirtti.

Yeşil Çatı Kongresi, İstanbul'da gerçekleşecek!

Uluslararası Yeşil Çatı Derneği'nin (IGRA) 4. kez düzenlediği Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi, ilk kez Türkiye'ye gerçekleştirilecek. 20-21 Nisan 2015 tarihlerinde Raffles İstanbul Zorlu Center'da düzenlenecek.

Çatıların yalıtım eksikliği zararı 26 milyar TL!

Çatı Sanayi ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Yavuz, Türkiye'de konutlardaki enerji tüketiminin aynı iklim koşulları ve kullanım alanına sahip ülkelere oranla 2-3 kat fazla olduğunu belirtti.

Nazım Yavuz kimdir?

M. Nazım Yavuz yeniden ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Nazım Yavuz kimdir? Nazım Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nazım Yavuz, ÇATIDER'de hangi işlere imza attı? İşte Nazım Yavuz..

Nazım Yavuz yeniden ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

ÇATIDER, 7. Olağan Genel Kurulu'nda 2015-2016 döneminde görev yapacak Yönetim Kurulu seçildi. ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, oy birliğiyle yeniden Multiplan Yönetim Kurulu Üyesi M. Nazım Yavuz seçildi.

Nazım Yavuz: Yalıtımsız ve hatalı çatılar ülke ekonomisine zarar veriyor!

Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, çatı ve yalıtım uygulamalarının standartlara uygun olarak yapılması halinde tüketici bütçesine önemli ölçüde katkı sağlayacağını vurguladı.

Standartlara uymayan çatılar, fırtınada uçak gibi havalanıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M. Nazım Yavuz, hava sıcaklıklarının hızla düşmesiyle yurt genelinde etkili olmaya başlayan fırtınaların her yıl çok sayıda çatının uçmasına neden olduğunu söyledi.

Türkiye'de 7 milyon çatı riskli!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, çatıların standartlara uygun ve güvenli olmasının depremde hayati öneme sahip olduğunu belirtti.

Türkiye'de depreme karşı dayanıksız yaklaşık 7 milyon riskli çatı var!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER)’den 17 Ağustos Depremi’nin yıldönümünde uyarı geldi. ÇATIDER’in yürüttüğü eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarıyla, bu konudaki toplumsal farkındalık son yıllarda arttı" denildi.

Nazım Yavuz: Türkiye’de 7 milyon çatının yalıtımı yok!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, çatı ve binalarda yapılacak tadilat ve yalıtımlar ile enerji faturalarında yüzde 50’ye varan oranda tasarruf sağlanabileceğini söyledi...

Nazım Yavuz: Uzmanlarca yapılan çatılar ömür boyu garanti taşır!

Nazım Yavuz, 15-21 Mart Tüketiciyi Koruma Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, Türkiye’deki tüketici haklarının korunması konusunda son yıllarda önemli adımlar atıldığını belirterek, ÇATIDER’in bu konuda toplumsal bilinci artmasına katkı sağladığını açık

Nazım Yavuz: Çatı sektörü teşvik bekliyor!

Yaklaşık 3 milyar dolarlık büyüklüğü ile dünya pazarının yüzde 1,3' ünden fazlasını oluşturan Türk çatı sektörü, KDV indirimi gibi teşviklerle rekabet gücünü artırmak istiyor...

Yalıtımsız çatılar enerjinin yüzde 30'unu tüketiyor!

Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Yavuz, uygun fiyatlı olduğu düşüncesiyle çatılarda merdiven altı ürünlerle yapılan uygulamaların yarardan çok zarara neden olduğunu bildirdi...

Ümraniye nazım imar planına ilişkin itiraz planı askıda!

Ümraniye İlçesi, Adem Yavuz - Aşağı Dudulu - Cemil Meriç - Huzur - Ihlamur Kuyu parseller ve Yukarı Dudullu Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Ümraniye Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıktı!

Ümraniye Adem Yavuz - Aşağı Dudullu - Cemil Meriç - Huzur - Ihlamurkuyu - Parseller ve Yukarı Dudullu Mahalleleri kısmi Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı..

Kartal Kordonboyu nazım imar planı askıda!

İstanbul Kartal Kordonboyu Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı...

İstanbul Kartal Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı askıda!

İstanbul Kartal Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı...

İzmir Nazım İmar Planı dışında kalan alanlar hangi sektörde gelişecek?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı Nazım İmar Planı'na göre şehir merkezi dışında kalan bölgelerin hangi sektörlerde gelişeceği belirlendi.

İzmir'in nazım imar planı çalışmaları tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2 yıllık hazırlık dönemi sonrasında kentin geleceğine yön verecek “1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı” çalışmalarını tamamlayarak meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenlerle paylaştı.

İzmir'in 1/25 Bin Ölçekli Nazım İmar Planı tamamlandı!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi 1/25000 Ölçekli Nazım İmar Planı çalışmalarını tamamlayarak meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenlerle paylaştı.

Esenyurt TEM Kuzeyi nazım imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Esenyurt TEM Kuzeyi Nazım İmar Planı' nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Beyşehir'e 1/5 binlik nazım imar planı!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen toplantıda, 1/5 binlik nazım imar planı masaya yatırıldı.

Ankara Kalecik nazım imar planı değişikliği askıda!

Ankara Kalecik ilçesi, Merkez mahallelerini kapsayan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu bugün askıya çıkarıldı...

Arnavutköy Derbent nazım imar planı askıda!

İstanbul Arnavutköy İlçesi, Derbent Mevkii 1/5000 ölçekli nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Diyarbakır'daki Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Nazım Hikmet Caddesi'nde başlattığı asfalt çalışmasını olumsuz hava şartları nedeniyle gece saatlerinde de sürdürüyor.

Diyarbakır Nazım Hikmet Caddesi asfaltlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla, Nazım Hikmet Caddesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını denetledi.

Nazım Yavuz kim Haberi

Nazım Yavuz kim

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz,  Tüketiciyi Koruma Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, standartlara uymayan ve yalıtımı bulunmayan çatıların en büyük zararı, Türk ekonomisi ve tüketici bütçesine verdiğini söyledi. Yavuz, “Yalıtımsız ve hatalı çatıların son 10 yılda verdiği ekonomik zarar 26 milyar TL'yi aştı. Tüketiciler ayrıca yalıtımlı çatı uygulamalarıyla, enerji faturalarında yüzde 50’ye ulaşan oranda tasarruf sağlayabilir” dedi.


ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, tüketicilerin çatı konusunda doğru karar vermesinin, hem ülke, hem kendi ekonomileri açısından hayati öneme sahip olduğunu hatırlatarak şöyle konuştu:


“Tüketiciler, daha ucuz çatıyı tercih ederken aslında ekonomik değil hatalı ve faturası ağır bir seçim yapabiliyor. Her sektörde olduğu gibi, çatı alanında da merpen altı üretim, en büyük sorunlarımızın başında geliyor....