19 / 04 / 2024

M. Nazım Yavuz

M. Nazım Yavuz

ÇATI Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), son günlerde çatı sistemleri ve kaplama malzemeleri konusunda otorite olmayan kişilerce yapılan açıklamaların dikkate alınmaması gerektiğini belirtti..

Nazım Yavuz kimdir?

M. Nazım Yavuz yeniden ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Nazım Yavuz kimdir? Nazım Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nazım Yavuz, ÇATIDER'de hangi işlere imza attı? İşte Nazım Yavuz..

M. Nazım Yavuz: Çatı tadilatı ile klima giderlerini azaltabilirsiniz!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, yaz mevsiminin çatı tadilatı için en uygun dönem olduğunu hatırlatarak, “Çatı tadilatı, sadece ısınma amaçlı enerji kullanımında tasarrufla sınırlı kalmayarak, klima giderlerini önemli ölçüde azaltıyor” dedi

Çatı sektörü büyümeye devam ediyor!

Türk inşaat sektörünün önemli kollarından biri olan çatı sektörü her geçen yıl kendini bir adım ileriye taşıyor. Yaklaşık 3 milyar dolarlık büyüklük ile dünya pazarının yüzde 1,3'ünden fazlasını oluşturan sektörde yaklaşık 1.500 firma faaliyet gösteriyor.

Metapan Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Metapan Yapı Limited Şirketi Ümraniye’de  120 bin TL sermaye bedeli ile Emre    Şahin, Oğuzhan Yıldırım, Yavuz Çakmak tarafından kuruldu.

Rekor Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rekor Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Yavuz tarafından kuruldu.

Ümraniye nazım imar planına ilişkin itiraz planı askıda!

Ümraniye İlçesi, Adem Yavuz - Aşağı Dudulu - Cemil Meriç - Huzur - Ihlamur Kuyu parseller ve Yukarı Dudullu Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

Ümraniye Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıktı!

Ümraniye Adem Yavuz - Aşağı Dudullu - Cemil Meriç - Huzur - Ihlamurkuyu - Parseller ve Yukarı Dudullu Mahalleleri kısmi Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı..

Yeşil çatı uygulamalarını destekliyoruz!

Bitkilendirilmiş çatıların çevre duyarlılığı konusunda iyi bir örnek oluşturduğunu söyleyen ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz, “Yeşil çatı uygulamalarını destekliyoruz” dedi.

Standartlardan uzak binlerce çatı, insan hayatını tehdit ediyor!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, Türkiye’de standartlardan uzak binlerce çatı bulunduğunu ve her yoğun kar yağışında benzeri üzücü kazaların yaşandığını belirtti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yolları meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yollarına ve köprü ve gişelerde uygulanan cezalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Yalım sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Doğru yalıtımla yüzde 50 tasarruf mümkün!

ÇATIDER, Tasarruf Günü’nde ısınma faturalarını yarıya düşürmenin formülünü açıkladı. ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz:“Doğru yalıtım ve doğru çatı uygulamaları ile enerji faturaları yüzde 50’ye varan oranda azalır. Yalıtımla Türk ekonomisi de kazanır. " dedi.

Nazım Yavuz: Çatıcılık sertifikası alanlar çatıya çıkabilir!

Çatılara ancak çatıcılık sertifikası ve yüksekte çalışma eğitimi almış kişilerin çıkabileceğini söyleyen ve “Her önüne gelen çatılarda güneş enerji sistemleri, depo, panel, çanak anten gibi montaj işlemleri yapmamalıdır” diyen Yavuz, TOKİ Haber’in sorularını yanıtladı.

Çatı ve binalarda enerji harcamalarını yüzde 50 düşürmek mümkün!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, kış mevsiminin kendini hissettirmeye başlamasıyla birlikte tüketicilerin doğalgaz ve enerji faturalarında önemli artışlar meydana geldiğini belitti.

Güneş enerjili çatı sistemleri enerji sorununa çözüm olabilir!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, dünyanın en önemli gündem maddesi olan enerjide Türkiye’nin güneş gibi çok değerli doğal bir kaynağa sahip olduğunu belirterek, güneş enerjili çatı sistemlerinin enerji sorununa çözüm oluşturacağını söyledi.

Nazım Yavuz: Yeşil binalar için atılacak adımları destekliyoruz!

ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin açıklamalarını sektörün çok olumlu karşıladığını açıkladı.

Yılın ilk 7 ayında 220 inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı M. Nazım Yavuz, "Sadece Temmuz ayında yaşanan iş kazalarında 133 işçiyi kaybettik. 13 işçinin ölüm sebebi ise 'yüksekten düşme' oldu. Öümle sonuçlanan iş kazalarının yüzde 20'si inşaat sektöründe görüldü''dedi.

M. Nazım Yavuz Haberi

M. Nazım Yavuz

ÇATI Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), son günlerde çatı sistemleri ve kaplama malzemeleri konusunda otorite olmayan kişilerce yapılan açıklamaların dikkate alınmaması gerektiğini belirterek, tüketicilerin yanlış bilgilenmesine yol açan bu açıklamaların faydadan çok zarar vereceği uyarısında bulundu. Çatı konusunda toplumsal bilinci artırmayı ve çatı sektörünü geliştirmeyi misyon edinen Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), son günlerde çatı sistemleri ve kaplama malzemeleri konusunda uzman olmayan bazı kişiler tarafından yapılan açıklamaların hatalı olduğunu, bu açıklamalara itibar edilmemesi gerektiğini açıkladı. 


ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, uzmanlık gerektiren bir konuda yapılan açıklamaların tüketicileri yanıltacağını ve zararlı uygulamalara yol açacağını belirterek şunları söyledi: "Çatı sistemleri ve kaplama malzemeleri konusunda otorite olmayan kişilerce hangi çatı sistemlerinin hangi malzeme ile kaplanması gibi beyanlara ve...