26 / 04 / 2024

nazkent nazilli evleri 5. etap inşaatı

nazkent nazilli evleri 5. etap inşaatı

NAZKENT toplu konut projeleri ile birçok dar gelirli vatandaşı konut sahibi yapan Aydın'ın Nazilli Belediyesi, 5. etap çalışmalarının inşaatını başlattı. Toplam 32 dairenin yapılacağı NAZKENT-5. Etap toplu konutları üç oda bir salon olacak...

Aydın NAZKENT 6. Etap inşaatı başladı!

Nazilli Belediyesi, NAZKENT 6. etap inşaatını başlattı. Temel beton perde betonlarının dökümünden sonra dolgu işlemlerine başlanacak olan projede konutlar üç oda bir salon olacak.

Nazilli kentsel dönüşüm evlerinin yolları yapılıyor!

Nazilli Belediyesi tarafından Birinci Etap Kentsel dönüşüm evleri çevresinde yol düzenleme çalışmalarına başlandı. Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince ilk olarak 1.Etap Kentsel dönüşüm evlerinin güney kısmında kalan yola kilitli parke taşı döşemesi yapılıyor.

Aydın Nazilli Nazkent 5 Evleri'nin anahtar teslimi yapıldı!

Aydın Nazilli Belediyesi'nin beşinci toplu konut projesi olan 32 dairelik NAZKENT-5. Etap konutlarının anahtar teslim töreni yapıldı. NAZKENT-5. Etap konutları 4 katlı 4 bloktan toplam 32 konuttan oluşuyor.

Nazilli Belediyesi'nden temizlik hizmeti!

Nazilli Belediyesi, ilçe sınırlarında oturan 60 yaş üzeri yaşlı, kimsesiz, muhtaç ve engelli kişilere evde temizlik hizmeti veriyor. Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, evleri temizliyor

Nazilli Nazkent 5 Evleri'nin inşaatına başlandı!

NAZKENT toplu konut projeleri ile birçok dar gelirli vatandaşı konut sahibi yapan Aydın'ın Nazilli Belediyesi, 5. etap çalışmalarının inşaatını başlattı. Toplam 32 dairenin yapılacağı NAZKENT-5. Etap toplu konutları üç oda bir salon olacak...

Nazkent 2. Etap Konutları'nın anahtarları sahiplerine teslim edildi!

Nazilli Belediyesinin ikinci toplu konut projesi olan 162 dairelik Nazkent-2. Etap konutlarının anahtarları Ahmet Şensan Kültür Merkezi Düğün Salonu'nda düzenlenen tören ile sahiplerine teslim edildi.

Nazkent 2. Etap Konutları'nın anahtar teslimleri yapıldı!

Nazilli Belediyesinin ikinci toplu konut projesi olan 162 dairelik NAZKENT-2. Etap konutlarının anahtarları Ahmet Şensan Kültür Merkezi Düğün Salonu'nda düzenlenen tören ile sahiplerine teslim edildi...

Aydın Nazkent 2. etap konut teslimleri yapıldı!

Aydın Nazilli Belediyesinin mevcut piyasa koşullarında konut sahibi olamayan dar ve orta gelirli vatandaşlar için ikinci toplu konut projesi olan 162 dairelik NAZKENT 2. Etap konutlarının anahtarları düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi...

Güneş Park Evleri'nde 250 bin YTL'ye! Hemen teslim!

Albayrak Yapı Grubu'nun Halkalı'da inşa ettiği Küçükçekmece Gölü manzaralı Güneş Park Evleri, 250 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken teslim!

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanan tarihten 6 ay önce tamamlandı.

Fi-yaka Evleri'nde 140 bin YTL'ye! Ekim'de teslim!

Fi-yaka Evleri'nde daireler, 140 bin ile 610 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor

Ayazma Evleri'nde 500 bin dolara

Beykoz'da inşa edilen Ayazma Evleri'nde 305 metrekarelik villalar 500 bin dolardan satılıyor.

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

nazkent nazilli evleri 5. etap inşaatı Haberi

nazkent nazilli evleri 5. etap inşaatı


NAZKENT toplu konut projeleri ile birçok dar gelirli vatandaşı konut sahibi yapan Aydın'ın Nazilli Belediyesi, 5. etap çalışmalarının inşaatını başlattı.


Pınarbaşı Mahallesinde 1435 ada 5 parselde 2 bin 500 metrekare alanda yapılacak olan NAZKENT 5. Etap toplu konutlarının zemin dolgu işlemi gerçekleştirildi. Perde beton olarak zemin dolgusu yapılan toplu konutlar 16 daire olarak iki blok oluşacak. Toplam 32 dairenin yapılacağı NAZKENT-5. Etap toplu konutları üç oda bir salon olacak ve çevre düzenlemeleri de yine Nazilli Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek.


NAZKENT-5. Etap toplu konut çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, çalışmalar hakkında Şehircilik ve İmar Müdürü Koray Öden ile Fen İşleri Müdürü H. İbrahim Topçu’dan bilgiler aldı. Alıcık, Nazilli Belediyesinin toplu konut projelerinde kendini ispatladığını belirterek, “Biz NAZKENT- 1. Etap evlerimize başlarken...