23 / 04 / 2024

Ncadde Agora fırsatları

Ncadde Agora fırsatları

Özyurtlar İnşaat’ın, mayıs ayında satışa çıkan projesi Ncadde Agora büyük ilgi görüyor. Projede 24 ay şirket bünyesinde faizsiz taksit seçeneği sunuluyor.

Özyurtlar Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı!

Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı. Klasik iş merkezinden farlı olarak inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasını bir araya getiriyor. Hemen teslim hemen tapu fırsatı sunan Ncadde Agora'da son 20 home ofis alıcısını bekliyor.

Özyurtlar Ncadde Agora Evleri'nde 120 ay vadeyle!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Ncadde Agora Evleri, Esenyurt'ta konumlandırılıyor. 24 bin 550 metrekare alanda yükselen projede 120 aya varan vade fırsatı sunuluyor..

Ncadde Agora Rezidans satış ofisi!

Ncadde Agora Rezidans satış ofisi telefon numarası 0850 460 90 96 olarak belirlendi. İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen projede daireler 24 ay sonra teslim edilecek.

Ncadde Agora Özyurtlar satılık!

Ncadde Agora Özyurtlar satılık dairelerin alanları 62 metrekareden başlangıç gösteriyor. Toplam 24 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yayılan projede satış süreci başladı. Projede 144 adet daire bulunuyor.

Esenyurt Ncadde Agora ne zaman teslim edilecek?

Esenyurt Ncadde Agora projesinde daireler stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Toplam 144 adet daireden oluşan projede yüzde 18 KDV oranı uygulanıyor.

Özyurtlar Ncadde Agora daire fiyatları!

Özyurtlar Ncadde Agora daire fiyatları 172 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 24 bin 500 metrekare arsa alanında yükselen Özyurtlar Ncadde Agora projesinde yüzde 18 KDV oranı uygulanıyor.

Esenyurt Ncadde Agora satılık!

Esenyurt Ncadde Agora satılık daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

Ncadde Agora fiyatları ne kadar?

Daire teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşeceği Ncadde Agora Evleri İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta yükseliyor. Proje 24 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Ncadde Agora fiyatları ne kadar?

Özyurtlar Ncadde Agora iletişim!

Özyurtlar Ncadde Agora iletişim numarası 0850 460 90 96 olarak belirlendi. Konut fiyatlarının 172 bin TL'den başladığı projede toplam 144 adet daire yer alıyor.

Ncadde Agora Özyurtlar iletişim bilgileri!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen Ncadde Agora Özyurtlar iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0850 460 90 96 olarak belirlendi. Projede toplam 144 adet daire yer alıyor.

Özyurtlar Ncadde Agora teslim tarihi!

Özyurtlar Ncadde Agora teslim tarihi 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Toplam 144 adet daireden meydana gelen projede daireler stüdyo, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Ncadde Agora daire fiyatları!

Ncadde Agora daire fiyatları 172 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 24 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede daireler stüdyo, 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Özyurtlar İnşaat Ncadde Agora!

Teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanan Özyurtlar İnşaat Ncadde Agora Evleri 144 adet daireden oluşuyor. Yüzde 18 KDV oranı uygulanan projede 1+0'dan 2+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Ncadde Agora fırsatları Haberi

Ncadde Agora fırsatları

Hayata geçirdiği her projesinde alıcısına yüzde 80 ila yüzde 100 arasında bir kazanç sağlayan Özyurtlar İnşaat’ın, mayıs ayında satışa çıkan projesi Ncadde Agora büyük ilgi görüyor. İki ay gibi kısa bir sürede yüzde 50’si satılan proje, özellikle yatırımcılar tarafından tercih ediliyor. Esenyurt’un merkezinde inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. Residence konseptindeki projede 1+0, 1+1 ve 2+1 tipinde 144 adet residence daire bulunuyor. Ncadde Agora’da yer alan dairelerin fiyatı 205 bin liradan başlıyor.


Esenyurt’un imajına katkı sağlayan projelerine Ncadde Agora ile bir yenisini daha ekleyen Özyurtlar İnşaat, projeden daire sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlamayı da unutmadı. Alıcısına bir yılda en az yüzde 60 kar elde ettirmesi öngörülen Ncadde Agora’da 24 ay şirket bünyesinde faizsiz taksit...