29 / 03 / 2024

NCadde Agora satış

NCadde Agora satış

Özyurtlar İnşaat’ın, mayıs ayında satışa çıkan projesi Ncadde Agora büyük ilgi görüyor. Projede 24 ay şirket bünyesinde faizsiz taksit seçeneği sunuluyor.

NCadde Agora’nın yarısı 2 ayda satıldı!

ÖZYURTLAR İnşaat tarafından Esenyurt’un merkezinde inşa edilen Ncadde Agora'nın yarısı 2 ayda satıldı. Mayıs ayında satışa çıkan proje iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı.

Ncadde Ottoman'da satışlar tamamlanıyor!

Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti ile Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ncadde Ottoman'ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90'ının satışını tamamladı.

Ncadde Ottoman’a rekor talep!

Sektörün öncü şirketleri arasında yer alan Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti olarak Esenyurt’un merkezinde inşa ettiği Ncadde Ottoman’ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90’ının satışlarını tamamladı.

Ncadde Hayat Residence'ta eski fiyatlarla yeni yaşam!

Özyurtlar Holding'in Esenyurt'ta hayata geçirdiği "Ncadde Hayat Residence" projesinde iki yıl önceki fiyatlarla satışlar yapılıyor.

Özyurtlar İnşaat'ın 63 dükkanı bugün satışta!

Özyurtlar İnşaat Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 dükkanı bugün satışa sunuyor. Dükkanların müzayedesi saat 14.00’da Eskidji Müzayedecilik tarafından gerçekleştirilecek. 

Özyurtlar Ncadde Ottoman dükkan satışları!

Özyurtlar Ncadde Ottoman dükkan satışları 15 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Toplamda 63 dükkanın yer aldığı projede satışlar Eskidji tarafından yapılacak. 

Nlogo Özyurtlar dükkan satışları!

Nlogo Özyurtlar dükkan satışları 15 Şubat'ta yapılacak. Özyurtlar İnşaat ayrıca Ncadde Ottoman projesindeki dükkanları da satışa sunuyor. 

Özyurtlar Nlogo ve Ncadde Ottoman açık artırma fiyatları!

Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerindeki dükkanları açık artırmayla satışa çıkaran Özyurtlar İnşaat dükkanlarının satışı 15 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te yapacak...

Özyurtlar'ın 63 dükkanı 15 Şubat'ta satışta! 48 ay taksitle!

Eskidji,Özyurtlar Holding'in Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 adet dükkanı 15 Şubat'ta satışa çıkarıyor. Dükkan fiyatları 419 bin TL'den başlıyor. 

Agora AVM satılmayacak!

Agora Alışveriş Merkezi'nin satılma, yerine hastane yapılması gündemde. Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Haşan Noyan, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Özyurtlar Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı!

Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı. Klasik iş merkezinden farlı olarak inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasını bir araya getiriyor. Hemen teslim hemen tapu fırsatı sunan Ncadde Agora'da son 20 home ofis alıcısını bekliyor.

Ncadde Hayat Residence satışta! 179 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Esenyurt'ta, inşa edilecek olan Ncadde Hayat Residence, 204 daire ve sekiz ticari üniteden oluşuyor. 179 bin liradan satışa sunulan konutlar, 1+1 ve 2+1 daire tipleriyle dikkat çekiyor. Ncadde Hayat Residence'ın 2018 yılı Aralık ayında teslim edilmesi hedefleniyor.

Özyurtlar Ncadde Hayat satılık daire!

Ncadde Hayat projsi 12 katlı tek blokta toplamda 214 adet daireden meydana geliyor. İşte, Özyurtlar Ncadde Hayat satılık daire seçenekleri...

Ncadde Hayat Özyurtlar fiyatları 2016!

Lansman öncesi satışların başladığı Ncadde Hayat projesi 214 daireden meydana geliyor. İşte Ncadde Hayat Özyurtlar fiyatları 2016...

NCadde Agora satış Haberi

NCadde Agora satış

Hayata geçirdiği her projesinde alıcısına yüzde 80 ila yüzde 100 arasında bir kazanç sağlayan Özyurtlar İnşaat’ın, mayıs ayında satışa çıkan projesi Ncadde Agora büyük ilgi görüyor. İki ay gibi kısa bir sürede yüzde 50’si satılan proje, özellikle yatırımcılar tarafından tercih ediliyor. Esenyurt’un merkezinde inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. Residence konseptindeki projede 1+0, 1+1 ve 2+1 tipinde 144 adet residence daire bulunuyor. Ncadde Agora’da yer alan dairelerin fiyatı 205 bin liradan başlıyor.


Esenyurt’un imajına katkı sağlayan projelerine Ncadde Agora ile bir yenisini daha ekleyen Özyurtlar İnşaat, projeden daire sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlamayı da unutmadı. Alıcısına bir yılda en az yüzde 60 kar elde ettirmesi öngörülen Ncadde Agora’da 24 ay şirket bünyesinde faizsiz taksit...