24 / 04 / 2024

Necati Aslan kimdir

Necati Aslan kimdir

Türkiye'nin en büyük dokuzuncu sanayi kuruluşu olan İÇDAŞ A.Ş (İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım A.Ş.)'nin Yönetim Kurulu Başkanı Necati Aslan dün öğle saatlerinde hayatını kaybetti. 

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Haşmet Aslan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Haşmet aslan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şu an Trend GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Haşmet Aslan’ın biyografisi...

Necati Çağlar iş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Necati Çağlar kimdir? Kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Necati Çağlar ile ilgili merak edilen her şey...

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

Nct Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Nct Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Bağcılar'da Adnan Aslan, Necati Aslan ve Naz Aslan ortaklığında kuruldu.

Mehmet Aslan kimdir?

Gayrimenkul Hukuku Avukatı Mehmet Aslan kimdir? Hangi alanlarda çalışmaktadır?

Mustafa Necati Işık kimdir?

Mustafa Necati Işık, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mustafa Necati Işık kimdir? Mustafa Necati Işık, bugüne kadar hangi işlere imza attı? 

İÇDAŞ'ın acı günü! Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti!

İÇDAŞ'ın Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Alan ve eşi Arzu Aslan'ın babaları, Necati Aslan ve Naz Aslan'ın dedeleri Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti. Merhum Kazancıoğlu'nun ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

Necati Şaşmaz kimdir?

Mücazoğlu İnşaat Anonim Şirketi isimli şirketi kuran oyuncu ve ünlü yapımcı Necati Şaşmaz kimdir?

İÇDAŞ'ın kurucusu Necati Aslan vefat etti! 

Türkiye'nin en büyük dokuzuncu sanayi kuruluşu olan İÇDAŞ A.Ş (İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım A.Ş.)'nin Yönetim Kurulu Başkanı Necati Aslan dün öğle saatlerinde hayatını kaybetti. 

3 Aslan Proje Restorasyon İnşaat Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Aslan Proje Restorasyon İnşaat Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Çolakoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Sultanbeyli, Turgut Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Necati Atıcı kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi İnşaat Mühendisi Necati Atıcı kimdir? Necati Atıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Necati Atıcı, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Necati Atıcı...

Banu Aslan Can kimdir?

Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Banu Aslan Can kimdir? Banu Aslan Can, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Banu Aslan Can, ne zamandan beri İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Necati Aslan kimdir Haberi

Necati Aslan kimdir

Türkiye'nin en büyük dokuzuncu sanayi kuruluşu olan İÇDAŞ A.Ş (İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım A.Ş.)'nin Yönetim Kurulu Başkanı Necati Aslan (81), dün öğle saatlerinde yaşlılığa bağlı olarak tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 

İÇDAŞ'ın kurucusu Necati Aslan'ın cenazesi 13 Mart Salı günü (bugün)  Kasımpaşa Büyük Piyale Paşa Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Beşiktaş’taki Ulus Mezarlığı’nda aile kabristanında toprağa verilecek.

Necati Aslan'ın vefatı üzerine Asmar Holding'in kurucusu kardeşi Tacettin Aslan taziye ilanı yayınlattı. 

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...