27 / 04 / 2024

Banu Aslan Can kimdir?

Banu Aslan Can kimdir?

Ankara Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Banu Aslan Can kimdir? Banu Aslan Can, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Banu Aslan Can, ne zamandan beri İl Müdürü olarak hizmet veriyor?



Banu Aslan Can kimdir?

Banu Aslan Can'ın  Ankara  Valiliği Çevre ve Şehircilik'te yer alan özgeçmişi şu şekilde;


"1977 Ankara doğumlu İl Müdürü ilk ve orta öğrenimini Ankara’da, Üniversite tahsilini 1995-2000 yılları arasında (Kayseri) Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır.


2001 yılında Gazi Üniversitesi (Fen Bilimleri Enstitüsü- Enerji A.B.D) Makine Mühendisliği, 2007 yılında ise Erciyes Üniversitesi (Fen Bilimleri Enstitüsü-Termodinamik A.B.D.) Makine Mühendisliği Bölümünde yüksek lisans eğitimi görmüştür. 2000-2006 yılları arasında (Sivas) Cumhuriyet Üniversitesi bünyesinde, Şebinkarahisar (Giresun) Meslek Yüksek Okulunda sırasıyla; Öğretim Görevlisi, Staj Komisyon Başkanı, Müdür Yardımcısı olarak,

 

2006-2012 yılları arasında Kayseri (mülga) Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde; Proje Şubesinde ve Yapım Şubesinde kontrol mühendisi, Toplam Kalite Yönetimi Genel Koordinatörü, Yapı Malzemeleri Şube Müdür V. ,İl Müdür Yardımcısı V. olarak görev yapmıştır.

 

2012-2014 yılları arasında Iğdır Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görevini yürüten İl Müdürümüz bu süre içerisinde Iğdır Valiliğinden 3 kez Başarı Belgesi ve 1 kez Üstün Başarı Belgesi almıştır.


22.08.2014 tarihinde de Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili olarak atanan İl Müdürü, mesleğiyle ilgili uluslararası bilimsel yayınlarda yayımlanmış 2 adet, yerel ve ulusal dergi/gazetelerde yayımlanmış birçok makalesi bulunmakla birlikte konuşmacı olarak birçok seminere katılmıştır. 


20 Temmuz 2016 tarihi itibariyle Yapı İşleri Genel Müdür Vekili olarak atanan Can, 7 Temmuz 2017'de Yapı İşleri Genel Müdürlüğü görevine atandı.


Ayrıca; dezavantajlı gruplara yönelik (engelli, çocuk, yaşlı, ihtiyaç sahibi, bağımlı vb.) 10 un üzerinde sosyal sorumluluk projesinde proje sahibi, proje yöneticisi ve/veya koordinatör olarak görev alan İl Müdürümüz, evli ve bir çocuk annesidir."





Geri Dön