20 / 04 / 2024

Necati Aydoslu

Necati Aydoslu

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi 1957 mezunlarından İnşaat Yüksek Mühendisi Necati Aydoslu vefat etti. Merhumun cenazesi yarın Zincirlkuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığına defnedilecek.

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Necati Çağlar iş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Necati Çağlar kimdir? Kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Necati Çağlar ile ilgili merak edilen her şey...

Necati Şaşmaz'dan tekzip! 

Necati Şaşmaz, "Türkiye'deki ünlüler emlak zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış..." başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

İzmir Mustafa Necati Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Cumhuriyet’in simge ismi Mustafa Necati’nin adını yaşatacak olan kültür merkezini ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Gökçe, merkezin tamamlanınca bölgeye nefes aldıracak bir alan olacağını belirtti.

Necati Özdeniz'den kira sertifikası açıklaması!

Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı M. Necati Özdeniz, Bol Kepçe ile sektörde ilk defa katılma hesabı ile kira sertifikasını birleştirerek yüksek getiri elde edilmesinin mümkün hale geldiğini dile getirdi.

Mustafa Necati Kültür Evi TBMM'ye mi tahsis edilecek?

Mustafa Necati Kültür Evi'nin tekrar TBMM Başkanlığına tahsis edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Necati Yağcı yeni şirket kurdu!

ZAF Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Necati Yağcı ve İbrahim Seyfittinoğlu yeni şirket kurdu. Safir Bodrum İnşaat Beşiktaş'ta 20 milyon 900 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Gölcük Necati Çelik Semt Polikliniği'nin yıkım ihalesine 12 teklif!

Gölcük Necati Çelik Merkez Semt Polikliniği ve Verem Savaş Dispanser binasının yıkımı ve enkazının taşınması için düzenlenen ihaleye 14 firma teklif verdi.

Necati Kocabay, Nurgül Yeşilçay’a komşu oldu!

Yapımcı Necati Kocabay, önümüzdeki sene evleneceği sevgilisi Nurgül Yeşilçay’a, yakın olmak için Yeşilçay'ın Ulus’ta oturduğu evinin karşısındaki daireyi satın aldı.

Mustafa Necati Işık kimdir?

Mustafa Necati Işık, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mustafa Necati Işık kimdir? Mustafa Necati Işık, bugüne kadar hangi işlere imza attı? 

Nurgül Yeşilçay ve Necati Kocabay evleri için alışveriş yaptı!

Yapımcı Necati Kocabay ve oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki gün Nişantaşı'nda alışveriş yaptı. Gazetecileri görünce bir hayli şaşıran çift, ev eşyası satan bir mağazaya girerek uzun süre alışveriş yaptı.

Nurgül Yeşilçay, Necati Kocabay ile ev alışverişine çıktı!

"Geleceğin Starı" adlı programda jüri olan güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay ve sevgilisi Necati Kocabay, önceki gün birlikte alışverişe çıktı...

Yüksel Proje'nin acı günü! Necati Çakıroğlu vefat etti!

Yüksel Proje'nin Kuzey Marmara Otoyolu Müşavirlik Hizmetleri Teşkilat Başkanı Necati Çakıroğlu vefa etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı. 

Necati Aydoslu Haberi

Necati Aydoslu

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi 1957 mezunlarından İnşaat Yüksek Mühendisi Necati Aydoslu vefat etti.


Merhumun cenazesi yarın (5 Kasım 2016) Zincirlikuyu Mezalığı içindeki Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazını takiben Zincirlkuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığına defnedilecek.


Emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...