27 / 04 / 2024

Necati Özdeniz'den kira sertifikası açıklaması!

Necati Özdeniz'den kira sertifikası açıklaması!

Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı M. Necati Özdeniz, Bol Kepçe ile sektörde ilk defa katılma hesabı ile kira sertifikasını birleştirerek yüksek getiri elde edilmesinin mümkün hale geldiğini dile getirdi.



Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı M. Necati Özdeniz yaptığı açıklamada Bol Kepçe ismiyle sunulan hesap ile banka, sektörde ilk defa katılma hesabı ile kira sertifikasını birleştirerek yüksek getiri elde edilmesini mümkün hale getirdiğini belirtti. 
Anadolu Ajansı'nda  yer alan habere göre; Türkiye Finans'tan yapılan açıklamada müşteriler, Bol Kepçe hesabın katılma hesabı olarak açılan kısımda avantajlı kar paylaşım oranları üzerinden gelir sağlarken kalan tutar yatırım hesabına yatırılarak kira sertifikası alabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Finans Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı M. Necati Özdeniz, "Birikimleri için Bol Kepçe hesabı tercih eden ve bu sayede birikim tutarının bir kısmını katılma hesabında, diğer kısmını ise kira sertifikalarında değerlendiren müşterilerimiz 16 Ekim itibariyle yüzde 11.69 kar payı aldılar. Hibrit bir hesap olan Bol Kepçe ile Türkiye Finans’ta hemen bir hesap açmak ve avantajlı oranlarla kazanmaya başlamak mümkün oluyor” dedi.


Hazineden 816 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!


Geri Dön