25 / 04 / 2024

Necdet Aksoy kimdir

Necdet Aksoy kimdir

Tarihi konaklarıyla ünlü Safranbolu ilçesinde, yılın 7 ayında 200 bin turist konakladı. Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, yaptığı açıklamada, Safranbolu'ya 61 ülkeden turistin geldiğini söyledi.

Toki Safranbolu'da 54 engelliyi ev sahibi yaptı!

Tarihi evleriyle ünlü Safranbolu ilçesinde Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) tarafından engelliler için yapılan 54 konutun sahipleri Aslanlar Şubesi'nde yapılan kura çekimi ile belirlendi .

Necdet Aksoy kimdir?

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy kimdir? Necdet Aksoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Necdet Aksoy, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Necdet Aksoy...

Safranbolu'da bu yıl 300 bin turist konaklayacak!

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy yılın ilk çeyreğinde yaklaşık 50 bin turistin konakladığı tarihi konaklarıyla ünlü Safranbolu ilçesinde, yıl sonuna kadar 300 bine ulaşılması bekleniyor dedi...

Taha Aksoy hangi üniversitede öğretim üyeliği yaptı? Hangi yıllarda milletvekili olarak görev aldı?

Taha Aksoy kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Çimentaş Çimento’da ne iş yapıyor? İşte Taha Aksoy’un hayatı...

Abdullah Günhan Aksoy kimdir? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı?

Abdullah Günhan Aksoy hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş’de hangi alanda görev alıyor? İşte detaylar...

Mustafa Aksoy hangi bankalarda çalıştı? Kaç dil biliyor? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Aksoy, kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim gördü? Hangi bankalarda görev aldı? Belçika’ya neden gitti? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mustafa Aksoy ile ilgili merak edilen her şey...

Necdet Utkanlar kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Necdet Utkanlar kimdir? Kaç yaşında? Necdet Utkanlar  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Necdet Utkanlar 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Necdet Utkanlar 'ın hayatına dair merak edilenler.

Taha Aksoy Kimdir?

Taha Aksoy kimdir? Taha Aksoy’un mesleği nedir? Taha Aksoy nereden mezundur? İşte detaylar!

Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Tuğban İzzet Aksoy daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Tuğban İzzet Aksoy'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuğban İzzet Aksoy`un hayatına dair merak edilenler.

Necdet Takva kimdir?

Necdet Takva, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Necdet Takva kimdir? Necdet Takva hangi işlere imza attı?

Safranbolu Akçasu Deresi projesi ihale edilecek!

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, 3 etaptan oluşan ‘Akçasu Deresi Projesi’nin ihalesinin yapılacağını söyledi.

Safranbolu'da yatırımlar devam ediyor!

'En îyi Korunan 20 Kent' arasında bulunan Safranbolu'da yatırımlarının devam ettiğini belirten Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, hali hazırda üst geçit ve Akçasu Dere Islah projelerinin sürdüğünü söyledi.

Safranbolu Muammer Özyurt Parkı açıldı!

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un talimatları ile başlatılan, her mahalleye bir park anlayışı ile bu yıl yenilerinin de eklendiği Konsept parkların açılışları devam ediyor.

Safranbolu'da yollar asfaltlanıyor!

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, asfalt çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, ekiplerin yoğun şekilde asfalt çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Karabük Safranbolu'da yol çöktü!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, peyzaj çalışması için malzeme taşıyan kamyon, zemindeki betonun çökmesi sebebiyle kanyona düştü. Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, zeminin güvenli olmadığını daha önce tespit ettiklerini ve trafiğe kapattıklarını beli

Safranbolu'da yollar yenileniyor!

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, granit yol çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.Aksoy, Aslanlar mevkisinde belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar nedeniyle çevreye verdikleri rahatsızlıktan dolayı özür diledi.

Necdet Aksoy kimdir Haberi

Necdet Aksoy kimdir

Tarihi konaklarıyla ünlü Safranbolu ilçesinde, yılın 7 ayında 200 bin turist konakladı. Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Safranbolu'ya 61 ülkeden turistin geldiğini söyledi. Tarihi kentin bir bütün olarak korunan yapısıyla ziyaretçilere adeta zamanda yolculuk yaptırdığını anlatan Aksoy, "İlçemize gelen günü birlik misafirlerin sayısı yıl sonu 700 binleri buluyor. Yılın 7 ayında 200 bin turist burada konakladı. Her geçen yıl tanıtım faaliyetlerimiz ve sağladığımız imkanlarla turistlerin Safranbolu'ya ilgisi artıyor" diye konuştu. Aksoy, hazırladıkları  Turizm Master Planı'yla yılda bir milyon turisti ağırlama hedeflerinin olduğunu, bu oranı yakalamak için hazırlıklarını sürdürdüklerini...