25 / 04 / 2024

necmettin batırel

necmettin batırel

Türkiye Gazetesi Yazarı Necmettin Batırel, dolar, doğalgaz ve piyasalarla ilgili bomba iddialar ortaya attı. Batırel'e göre dolardan büyük bir kaçış yaşanacak.

Dolarda şok edecek iddia! Eylül ayı işaret edildi! Türkiye'ye büyük döviz girişi olacak, hızla düşecek...

Döviz ve altın fiyatlarına yönelik öngörüleri çok konuşulan Türkiye gazetesi yazarı Necmettin Batırel'den çok konuşulacak bir iddia daha geldi. İşte Batırel'in dolara ilişkin dikkat çektiği noktaları...

Dolar 6 TL olacak... Merkez Bankası 2 gün sonra faiz arttıracak! Necmettin Batırel'den şok iddia!

Geçtiğimiz günlerde dolar 6 TL olacak iddiasından sonra çok konuşulan Türkiye gazetesi yazarı Necmettin Batırel'den dolara ilişkin yeni açıklama geldi. Batırel" Merkez Bankası'nın beklentinin aksine bir hareket yapacağını söyledi.

Necmettin Batırel'den dolar yatırımcılarına kara haber! Tüm bildiklerinizi unutun! Dolar düşecek...

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Necmettiin Batırel'den dolar yatırımcılarını üzecek açıklama geldi. Dolar düşecek diyen ekonomist rakam verdi...

Necmettin Batırel'den bomba altın yorumu: Gram altın 2 bin 500 TL'yi görebilir...

Altın fiyatları ile ilgili yeni tahmin Ekonomist Necmettin Batırel'den geldi. Gram altının 2 bin 500 lirayı göreceğini söyleyen Batırel yatırımcılara bomba haberi verdi...

Necmettin Batırel sürekli 'dolar düşecek' diyordu, bakın şimdi neyi itiraf etti!

Ekonomist Necmettin Batırel, Türkiye ekonomisiyle ilgili çarpıcı yorumlar yaparak dolar kurunun sürekli olarak düşeceğini öngördü.

Altında baş döndüren rakam şimdi geldi! Necmettin Batırel şakkadanak açıkladı! Gram altın o tarihte 2.500 TL olacak!

Dolar yorumları gündemden düşmeyen Ekonomist Necmettin Batırel bu sefer de altın için baş döndüren rakamı açıklayarak tarih verdi. İşte gram altın o tarihte 2.500 TL olacak!

Necmettin Batırel'den olağanüstü bir tahmin! Dolar asında 9 TL dedi, ortalık karıştı!

Ünlü ekonomist Necmettin Batırel, dolar kurundaki son gelişmelerle ilgili olarak çarpıcı bir tahminde bulundu. Batırel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda doların gerçek değerinin 9 TL olduğunu belirterek, önümüzdeki üç ay içinde bu seviyeye gerileyeceğini öngördü. 

Dolar 17 TL olacak diyen Necmettin Batırel ters köşe yaptı! Doları olanlar bu tarihi görünce dondu kaldı! Çabuk bakın!

Dolar kuru ile ilgili tahmninlere bir yenisi de Ekonomist Necmettin Batırel'den geldi.Dolar 17 TL olacak diyen Necmettin Batırel ters köşe yaptı! Doları olanlar bu tarihi görünce dondu kaldı! Çabuk bakın!

Gram altın birden 200 TL yükselecek! Uzman isim ilk ve son kez açıkladı! Net tarih verildi! Hazır olun

Altın fiyatlarından yükseliş hız kesmeden devam ederken dolar yorumları ile tanınan uzman isim Necmettin Batırel gram altının 200 TL birden yükseleceği tarihi açıkladı. Hazır olun!

Gram altın 200 TL birden yükselecek! Ekonomist Necmettin Batırel resmen açıkladı! Bu haberi okuyan kuyumcuya fırlayacak

Ekonomist Necmettin Baırel, gram altının 200 TL birden yükseleceğini açıkladı. Bu haberi okuyan kuyumcuya fırlayacak.

Necmettin Batırel`den şok eden açıklama geldi! Altını doları olan hemen baksın!

Dolar ve altın hareket etmeye devam ederken, Necmettin Batırel piyasa rakamlarına göre tahminde bulundu. İlk kez sert uyarılarda bulunan Batırel, borsa hakkında yaptığı yorumlarıyla adından bahsettirdi. İşte dolar ve altının durumuna ilişkin detaylar...

''Şakkadanak dolar satarım'' diyen Necmettin Batırel'den bomba açıklama! Bir çuval incir berbat olacak

Dolar ile ilgili ''şakkadanak dolar satarım'' diyen ekonomist Necmettin Batırel'den bomba gibi açıklama geldi. Bu yapılmazsa bir çuval incir berbat olacak. İşte Necmettin Batırel yorumu.

Gündemdeki isimden borsa için sert uyarı! Yatırımcı kaçacak, piyasada huzur kalmayacak!

Ekonomi gazetecisi Necmettin Batırel, dolarla ilgili yine çok ilginç tahminlerde bulundu. Döviz kurları hakkında yaptığı tahminlerle sürekli gündeme gelen ekonomi gazetecisi Necmettin Batırel'den bu kez borsa için dikkat çeken açıklamalar peş peşe geldi.

Doların gerçek değeri resmen belli oldu! Ekonomist Necmettin Batırel şakkadanak açıkladı! Görenlerin eli ayağına dolaştı

Dolar yorumları ile bilinen Ekonomist Necmettin Batırel doların gerçek değerini resmen açıkladı. Görenlerin eli ayağına dolaştı!

Doları olanlar tepetaklak oldu! Doların gerçek değeri ortaya çıktı! Görenlerin eli ayağına dolaştı! Hemen bakın!

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Necmettin Batırel doların gerçek değerini açıkladı. Doların değerini görenler tepetaklak olurken doları olanların eli ayağına dolaştı. Hesap ortada, hemen bakın!

necmettin batırel Haberi

necmettin batırel

Türkiye Gazetesi Yazarı Necmettin Batırel, piyasalarda yakında 20 Aralık 2021 benzeri çok büyük bir bomba patlayacağını belirterek, "Kuru bilerek bu seviyeye getirdiler, şimdi satacakları" diye konuştu. Dlardan büyük kaçışın ayak seslerinin duyulmaya başladığını ileri süren Batırel,  "Faiz indi ama kurlar aşırı yükselmedi. Niye? Bir defa dolar/TL tarihî zirvesini test etti. Aslında kuru bilerek bu seviyeye getirdiler, şimdi satacaklar" dedi.

 Merkez Bankasının rezervleri 115 milyar dolara dayandığını kaydeden Batırel, Piyasada yakında 20 Aralık 2021’de olduğu gibi çok büyük bir bomba patlayacağını tahmin ediyorum. Bu tamamen benim şahsi beklentim" diye konuştu. Önümüzdeki 1-2 haftanın çok kritik olduğunu kaydeden Batırel, "Körfez yatırımları deyin, ABD’den F-16 satışı deyin, varlık fonu şirketlerinin Körfez ülkeleri tarafından büyük talep göreceği deyin, ne derseniz deyin, dolardan büyük kaçışın ayak sesleri...