25 / 04 / 2024

Necmettin Bitlis kimdir

Necmettin Bitlis kimdir

Polisan Holding Yönetim Kurulu Bașkanı Necmettin Bitlis, vefat etti. Necmettin Bitlis yaşamı boyunca hangi işlere imza attı?

Polisan'ın acı günü! Necmettin Bitlis vefat etti!

Polisan Fabrikasının sahibi Necmettin Bitlis vefat etti. Bitlis'in cenazesi 26 Ekim Perşembe günü İstanbul Teşfikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecek..

Necmettin Bitlis: İspanya'daki krizle fabrikayı uygun fiyata aldık!

Yunanistan'da pet şişe hammaddesi üretim fabrikası alan Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis, "İspanya ve Yunanistan krize girince fabrika çok ekonomik bir fiyata satışa çıktı. Borçlarını üstlenip fabrikayı satın aldık. Kriz bize yaradı" dedi..

Yasemin Nur Bitlis kimdir? Kaç dil biliyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Yasemin Nur Bitlis kimdir? Yasemin Nur Bitlis kaç dil biliyor?  İşte ayrıntılar... 

Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? Ne iş yapar?

Polisan Holding'in güçlü liderlik kadrosuna sahip olan Ahmet Ertuğrul Bitlis, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak şirketin büyümesine yön veriyor. Peki, Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? İşte ayrıntılar...

Mehmet Emin Bitlis kimdir, kaç yaşında?

Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Bitlis kimdir? Mehmet Emin Bitlis kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Nesrullah Tanğlay kimdir?

Nesrullah Tanğlay, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'nin Bitlis Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Nesrullah Tanğlay kimdir? Nesrullah Tanğlay bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Necmettin Bitlis kimdir?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Bașkanı Necmettin Bitlis, vefat etti. Necmettin Bitlis yaşamı boyunca hangi işlere imza attı?

Polisan'ın acı günü! Necmettin Bitlis vefat etti!

Polisan Fabrikasının sahibi Necmettin Bitlis vefat etti. Bitlis'in cenazesi 26 Ekim Perşembe günü İstanbul Teşfikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecek..

Hüseyin Aras kimdir?

Hüseyin Aras, 8 Ağustos 2015 tarihinde Bitlis Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı. Peki, Hüseyin Aras kimdir? Hüseyin Aras, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Hüseyin Aras...

Necmettin Şeker kimdir?

Kırşehir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Necmettin Şeker kimdir? Necmettin Şeker, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Necmettin Şeker, ne zamandan beri, Kırşehir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Claire Maria Ryan Bitlis vefat etti!

Polisan Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis'in torunları Efe Bitlis ve Cenk Bitlis'in anneleri Claire Maria Ryan Bitlis vefat etti. Cenaze merasimi 13 Haziran 2014 Cuma saat 11.00’de gerçekleşecek...

Necmettin Kalkan kimdir?

Hakkari Valisi Necmettin Kalkan kimdir? Hakkari Valisi Necmettin Kalkan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Necmettin Kalkan, bugün görevine nerede devam edecek? İşte Necmettin Kalkan'ın biyografisi..

Orhan Öztürk kimdir?

Bitlis Valisi Orhan Öztürk kimdir? Bitlis Valisi Orhan Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Orhan Öztürk, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vali Orhan Öztürk...

Hüseyin Olan kimdir?

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Bitlis Belediye Başkanı olarak seçilen Hüseyin Olan kimdir? Hüseyin Olan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan'ın biyografisi..

Necmettin Dede kimdir?

Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede kimdir? Necmettin Dede, ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede'nin biyografisi bu haberde...

Necmettin Bitlis kimdir Haberi

Necmettin Bitlis kimdir

Necmettin Bitlis, 1 Aralık 1928 Malatya doğumlu. Ticaret Lisesi mezunu olup çalıșma hayatına 1955 yılında bașlamıștır.

Polisan Holding Yönetim Kurulu Bașkanı Necmettin Bitlis aynı zamanda; Polisan Kimya, Poliport, Polisan Tarım, Polisan Yapı, Șark Mensucat Yönetim Kurulu Bașkanlığı, Polisan Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüttü.

Ayrıca Malatya Eğitim Vakfı’nın Kurucu Üyesi, Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Müteșebbis Heyeti Bașkanı ve TÜSİAD üyesiydi.

Necmettin Bitlis, daha önce verdiği bir röportajda iş yaşamını şu şekilde anlatmıştı:

“1900’lü yılların il çeyreğinde bölgedeki istilalar sebebiyle,  Ermeni çetelerinin o dönemki katliamlarının yol açtığı travmanın etkisiyle ailem Bitlis’ten Malatya’ya yerleşmiş. Bitlis’i ilk defa 1986’da Merhum Turgut Özal ile birlikte gidip görme imkanı bulabilmiştim. Daha sonra 2011 yılında bir daha gittim Bitlis’e ve Bitlis’in tarihi güzelliklerini daha ayrıntılı görmek nasip oldu.” 

Malatya'da...