20 / 04 / 2024

necmettin gençyılmaz

necmettin gençyılmaz

Kadıköy 2. İcra Müdürlüğü Ataşehir Kayışdağı Mahallesi'nde bulunan 1385 metrekare alana sahip olan arsanın tamamını satışa sundu. Satışa çıkarılan taşınmazın kıymeti 1 milyon 460 bin TL olarak belirlendi  

Yılmaz Gençoğlu'ndan Eski Garaj Yeni Proje açıklaması!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Eski Garaj Yeni Proje” ile ilgili açıklama yaptı.

Yılmaz Pencere İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Pencere İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Gençay Yılmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yılmaz Pencere İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Pencere İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Gençay Yılmaz tarafından kuruldu.

Yılmaz Gençoğlu'ndan Soma yatırımlarına tam not!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin Soma’da gerçekleştirdiği hizmetleri yerinde incelemek amacıyla ilçeye ziyaret gerçekleştirdi.

Tekirdağ'a Yılmaz Büyükerşen Caddesi!

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın özel daveti üzerine Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi ve Değirmenaltı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Caddesi açılış törenlerine katılmak üzere Tekirdağ’a giden Başkan Büyükerşen Tekirdağ’da büyük bir ilgi ile karşılandı.

Yılmaz Gençoğlu, Manisa'ya yapılacak projeleri anlattı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, katıldığı bir televizyon programında 2015 başlanan ve 2016 yılında başlanacak olan yatırımları anlattı.

Gençyılmaz Kardeşler İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gençyılmaz Kardeşler İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Umut Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 10 Kasım'da Büyükçekmece, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Cevdet Yılmaz: Diyarbakır'ın dönüşüme ihtiyacı var!

Diyarbakır'ı ziyaret eden Kalkınma Bakanı Yılmaz, "Bu bölgemizde büyük bir kentsel dönüşüm ihtiyacı var. Bu bölgemizde gençlerimizin zararlı alışkanlıklarından uzak kalması ve iyi bir mesleki eğitim almaları ile istihdam konularında çalışmalar yapacağız"

Yılmaz Gençoğlu: Akhisar'ın hizmet açığını kapatacağız!

Şu anda bir geçiş süreci yaşadıklarını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, “Hizmetin mazereti olmaz. Burayı en kısa zamanda çalışır hale getirip Akhisar’da asfaltlama çalışmalarına başlayacağız” dedi.

Metin Yılmaz: Bolu, sağlık ve spor turizminin merkezi olacak!

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Bolu'da yapımı devam eden ve 2015 yılında tamamlanacak tesislerle birlikte kentin hem sağlık hem de spor turizminin merkezi haline geleceğini bildirdi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Konutlar için tüm önlemler alındı!

Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım ilçesi, Çay Mahallesi’ne yapılacak olan toplu konutlar için tüm önlemlerin alındığını belirterek, “Mert Irmağı kenar çizgisinden 40 metre çekilerek konut bloklarının yerleştirilmesine tedbiren karar verilmiştir” dedi

M.Yılmaz İnşaat Yılmaz Sitesi'nde 120 bin TL'den başlıyor!

Fiyatların 120 bin TL'den başlangıç gösterdiği Yılmaz Sitesi İstanbul Tuzla'da yükseliyor...

Gafur Yılmaz: Gençler klasik mobilya tercih ediyor!

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, gençlerde sanılanın aksine klasik mobilyanın tercih edildiğini vurguladı...

necmettin gençyılmaz Haberi

necmettin gençyılmaz

Kadıköy 2. İcra Müdürlüğü Ataşehir Kayışdağı Mahallesi'nde bulunan 1385 metrekare alana sahip olan arsanın tamamını satışa sundu. Arsanın tam hissesi Necmettin Gençyılmaz adına kayıtlı. Satışa çıkarılan taşınmazın kıymeti 1 milyon 460 bin TL olarak belirlendi. Satış 23 Kasım 2010 saat 11.00'da Uzunçayır Caddesi C Adliyesi 2. Kadıköy İcra Müdürlüğü'nde yapılacak.
2010/196 Talimat

  ...