20 / 04 / 2024

Nedim Erkan İmam Hatip Lisesi cami

Nedim Erkan İmam Hatip Lisesi cami

Büyükçekmece Belediyesi, inşaatı devam eden Nedim Erkan İmam Hatip Lisesi’nde 11 aydır buluna tatbikat caminin minaresini yıkmak için bugün harekete geçti.

Mehmet Sırrı Erkan kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Sırrı Erkan hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevde yer alıyor? İşte Mehmet Sırrı Erkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Hafize Gaye Erkan onu görevden almıştı! Yerine kimin geleceği belli oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın görevden aldığı Gizem Uzuner’in yerine Dünya Gazetesi Haber Koordinatörü Kerim Ülker’in danışmanlık görevine getirileceği ifade edildi. Kerim Ülker, Dünya gazetesinin köşe yazarları arasında yer alıyordu.

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’dan kritik dolar açıklaması geldi!

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, yeni dönemde para politikasıyla ilgili önemli açıkmalar yaparak, Dolar kurunu baskılamak adına döviz satışı yapılmayacağına vurgu yaptı. 

Merkez Bankası Başkanı Erkan o ismi en yakınına atadı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, 13 Haziran’da bankanın İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Gizem Uzuner'i görevden almıştı. Başkan Erkan, dün de beraber çalışacağı Başkanlık Ofisi Genel Müdürlüğüne kurum içinden Emine Aslı Üvez Meriç'i atadı.

Tütün mamüllerindeki yasa dışı ticaret yüzünden devlet 70 milyar lira vergi kaybına uğruyor!

Tütün mamüllerindeki kaçakçılık tütün sanayicileri isyan ettirdi. Sanayiciler yasa dışı ticaretten hem ülke ekonomisinin hem de toplumun büyük zarara uğradığını belirterek ilave düzenlemeler ve denetimler ile kaçakçılığın önlenmesini istiyor.

Merkez Bankası yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan kimdir? İşte Hafize Gaye Erkan hayatı ve kariyeri...

Hafize Gaye Erkan Merkez Bankası yeni Başkanı oldu. Peki, Merkez Bankası yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan kimdir? İşte Hafize Gaye Erkan hayatı ve kariyeri...

Beklenen haber geldi! Merkez Bankası’nın yeni başkanı Hafize Gaye Erkan oldu!

Merkez Bankası’nın yeni başkanı açıklandı. Merkez Bankası’nın yeni başkanlığına Hafize Gaye Erkan atandı. İşte detaylar!

Hafize Gaye Erkan, Merkez Bankası’nın başına mı geçiyor?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in göreve başlaması ile beraber tüm gözler ekonomi bürokrasisinde atılacak adımlara çevrildi. Bu doğrultuda, ABD’de önemli işlere imza atan Dr. Hafize Gaye Erkan'ın Merkez Bankası'na ilk kadın başkan olarak atanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ekonominin yeni patronu Mehmet Şimşek, Hafize Gaye Erkan ile bir araya geldi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Merkez Bankası başkanlığı için düşündüğü Hafize Gaye Erkan ile görüşme yaptı. Erkan'ın, kısa süre içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de görüşmesi bekleniyor.

Merkez Bankası Başkanlığına sürpriz isim! Hafize Gaye Erkan kimdir? Nerelerde görev yaptı?

Merkez Bankası’nın 92 yıllık tarihinde ilk defa bir kadının Başkanlık için adı geçiyor. ABD’de “Müthiş Türk Kızı” olarak anılan Hafize Gaye Erkan’ın yeni dönemde Merkez Bankası Başkanlığı görevine atanacağı iddia ediliyor.

Erkan Deniz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Deniz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Deniz tarafından kuruldu.

Erkan Bora Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Bora Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Bora tarafından kuruldu.

Lider Faktoring A.Ş. Nedim Menda Kimdir? Nedim Menda kaç yaşındadır?

Nedim Menda kimdir? Nedim Menda’nın mesleği nedir? Nedim Menda eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nedim Erkan İmam Hatip Lisesi cami Haberi

Nedim Erkan İmam Hatip Lisesi cami

Büyükçekmece Belediyesi, Mimarsinan Mahallesi E 5 Karayolu üzerinde inşaatı devam Nedim Erkan İmam Hatip Lisesi’ne yapılan ve 11 aydır yerinde duran tatbikat caminin minaresini yıkmak için bugün harekete geçti.

Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca yapı kayıt belgesi verilen yapının imara aykırı olduğunu iddia eden belediye ekipleri, bağışçılara hiçbir alternatif sunmadan vinçlerle okulun kapısına dayandı.

Okulu yaptıran Nedim Erkan'ın oğlu Yavuz Erkan, olayı Yeni Şafak gazetesine şu sözlerle anlattı: “Büyükçekmece Nedim Erkan İmam Hatip Lisesi olarak yapılıyor. Minaremiz 11 aydır buradaydı. 11 aydır kimsenin gözüne batmadı. Seçimler bitti, belediye başkanı dedi ki: “Bu minareyi yıkın.” Burası bir imam hatip okulu ve mescidi olmak zorunda. Mescidin de envanterleri minber, hutbe minare… Çocuklar öğrenecekler bunları. Aynı zamanda da namaz kılınıyor burada....