25 / 04 / 2024

Nef Bahçelievler proje teslim tarihi

Nef Bahçelievler proje teslim tarihi

Nef Bahçelievler Konutları fiyat listesi 590 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nef Bahçelievler projesi 2019 yılında teslim ediliyor...

Nef Bahçelievler proje teslim tarihi!

Nef Bahçelievler proje teslim tarihi Mart 2019 yılı olarak belirtiliyor. Nef Bahçelievler'de fiyatlar 590 bin TL'den başlıyor...

Babacan Gardenia Bahçelievler lansmana özel yüzde 15 indirimle ön satışta! Yeni proje! 

Babacan Gardenia Bahçelievler projesinde lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Babacan Gardenia Bahçelievler nerede? Projede kaç konut var? Konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar! Yeni proje!

İzmir'de hayata geçirilen Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Benesta Podio Bahçelievler yüzde 20 indirim fırsatıyla ön satışta! Yeni proje! 

Dünyaca ünlü projelerin markası ESTA, yeni projesi Benesta Podio Bahçelievler için düğmeye bastı. Benesta Podio Bahçelievler, yüzde 20 indirim, 120 ay vade yüzde 80'e kadar kredi fırsatıyla ön satışta. İşte ayrıntılar...

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de Mert Diri tarafından kuruldu.

Nata Bahçelievler nerede?

Nata Bahçelievler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Nata Bahçelievler nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Nata Bahçelievler projesiyle 803 konut geliyor! Yeni proje!

Nata Holding tarafından hayata geçirilecek Nata Bahçelievler projesinde 803 adet konut yer alacak. Proje 495 milyon 226 bin TL'ye mal olacak.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Benesta Bahçelievler'de topraktan satış avantajı! Yeni proje!

Esta İnşaat imzasıyla Bahçelievler'de yükselen Benesta Bahçelievler projesinde topraktan satış avantajı başladı. 242 adet 1+1, 220 adet 2+1 ve 8 adet 3+1 daire ve 40 dükkan alıcılarını bekliyor.

Nef Bahçelievler'de yüzde 0.99 faiz oranı fırsatı!

Nef Bahçelievler projesinde yüzde 0.99 faiz oranıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Projede 882 konut bulunuyor...

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 120 ay vade yüzde 0.89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 2020 tapu teslim fırsatı ve 120 ay vade yüzde 0.89 faizle kira öder gibi konut sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Nef Bahçelievler'de 0,69 faiz oranı fırsatı!

İstanbul'un merkezinde yükselen Nef Bahçelievler projesinden ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme fırsatı sunuluyor. Projede 15 yıl boyunca, 0.69 faizli konut kredisi kullanarak ev sahibi olunabiliyor.

Nef Bahçelievler'de 0.64 faiz oranı fırsatı!

Nef Bahçelievler projesinde daireler 2020'de teslime edilecek. Projede, 0.64 faiz oranıyla kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler'de 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı! 

2020 teslim tarihli Nef Reserve Yalıkavak ve Nef Bahçelievler projelerinde 0.64 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Nef Bahçelievler proje teslim tarihi Haberi

Nef Bahçelievler proje teslim tarihi


İstanbul Bahçelievler'de yükselen Nef Bahçelievler projesi Timur Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Nef Bahçelievler projesi, Real Meydan AVM arsasında hayata geçiriliyor.


44 bin 326 metrekare alanda yükselen Nef Bahçelievler projesi 1.023 adet konunt ve 14 adet cadde mağazasından meydana geliyor.


Nef Bahçelievler projesinde büyüklükleri 40 metrekare ile 166 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut alternatifleri sunuluyor. 


Nef Bahçelievler'de fiyatlar 590 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Nef Bahçelievler projesi 6 - 20 kat arasında 10 blok olarak tasarlandı.


Mart 2019 yılında teslimlerin yapılacağı Nef Bahçelievler projesinde misafir evi, müzik odası, 1882 araç kapasiteli otopark, eğlence odası, sauna, fitness, yüzme havuzu, sinema odası, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal imkanlar olacak.



Tel: 444 9 633

Web: http://nefbahcelievler.com/

Gülcihan...