24 / 04 / 2024

nef iki teslim

nef iki teslim

Nef İki teslim tarihi olarak bu yıl belirlendi. Projedeki konutlar bu yılın Ağustos ayında teslim edilecek

NEF İki satış fiyatları!

Timur Gayrimenkul imzası taşıyan NEF İki satış fiyatları 280 bin liradan başlangıç gösteriyor. Proje lokasyon olarak Haliç’te yükseliyor

Timur Gayrimenkul Nef İki daire teslimleri!

Haliç’te hayata geçirilen Nef İki projesinin fiyatları 280 bin liradan başlangıç gösteriyor. Timur Gayrimenkul Nef İki daire teslimleri bu yılın Mayıs ayında yapılacak

TOKİ'den konut bekleyenler dikkat, iki proje için teslim müjdesi geldi! TOKİ Mart 2024'te hangi projeleri teslim edecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen iki projesi için daha teslim müjdesi geldi. Peki TOKİ Mart 2024'te hangi projeleri teslim edecek? 

TOKİ'den iki proje için peş peşe teslim müjdesi geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iki projesinin teslim tarihini peş peşe açıkladı. İşte TOKİ'nin teslim edeceği o projeler...

Nef'ten 2 bin TL taksitle hemen teslim tapulu arsa fırsatı!

Gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk kazandıran Nef, yılbaşı kampanyasını başlattı. Nef Arsa'da 2 bin TL taksitle hemen teslim tapulu arsa fırsatı sunuluyor... 

Nef, iki yeni projesi için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi!

Sektördeki en yüksek kredi notu olan A+ notuna sahip olan Nef, şimdi de iki yeni projesi Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi.

Nef iki projesini sigortalattı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Nef, Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy projeleri için ‘Bina Tamamlama Sigortası’ yaptı.

Nef Ataköy 22'de 810 hak sahibine tapuları teslim edildi!

İstanbul’un öncü projeleri arasında yer alan Nef Ataköy 22 projesinde, ödemelerini tamamlayarak tapu almaya hak kazanan 810 ev sahibine tapuları teslim edildi.

Brentford London Nef ne zaman teslim?

Nef Brentford London projesi 73 daireden meydana geliyor. Peki Brentford London Nef ne zaman teslim edilecek?

NEF Gölköy teslim!

NEF tarafından Bodrum'un Yalıkavak İlçesi'nde inşa edilen NEF Gölköy projesinde 5,35 TL sabit Euro kuru avantajı başlatıldı. Peki, projede daire teslimleri ne zaman yapılacak? İşte NEF Gölköy teslim tarihi...

Nef 2018'de 2 bininci konutu teslim etti!

Son 3 senede toplam 17 proje ve 5 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, bu yılki 2 bininci evini teslim etti...

Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Nef Bahçelievler projesinde alanları 60 ile 270 metrekare arasında değişen 3+1 ve 4+1 niteliğinde daireler yer alıyor. Peki Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Nef Kandilli 2020'de teslim!

Nef Kandilli 2020'de teslim edilecek. Timur Gayrimenkul imzası ile Üsküdar'a bağlı Kandilli'de hayata geçirilen projede boğaz manzarasına hakim daireler yer alıyor.

NEF Kandilli ne zaman teslim?

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen NEF Kandilli projesinde fiyatlar 1 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Peki NEF Kandilli ne zaman teslim?

NEF Basın Ekspres Evleri ne zaman teslim?

Timur Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen NEF Basın Ekspres projesi 503 daire ve 10 ticari birimden meydana geliyor. Peki NEF Basın Ekspres Evleri ne zaman teslim?

nef iki teslim Haberi

nef iki teslim

Haliç'te yükselen Nef İki projesi toplam 288 konuttan meydana geliyor. Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef İki Haliç'te 4 blok yer alıyor. Nef 2 Evleri'ndeki bloklardan biri ofis diğer üçü ise rezidans bloğu olarak belirlendi. 


Haliç Nef 2'de konutların fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Konutların alanları 60 ile 125 metrekare arasında değişiyor. 


15 bin metrekarelik arsa alanına sahip Nef 2 Konutları'nda inşaat alanı 61 bin metrekare olarak belirlendi. Nef İki teslim tarihi olarak Ağustos 2013 belirlendi. 


Telefon :0850 250 06 33 

Web adresi :www.nefhalic.com

Kübra...