24 / 04 / 2024

Nef İnistanbul Gala nerede

Nef İnistanbul Gala nerede

Nef İnistanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İş GYO İn İstanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da inşa ediliyor.

Nef İnistanbul Gala iletişim!

Nef İnistanbul Gala iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Nef İnistanbul Gala projesi iletişim!

Nef İnistanbul Gala projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzasıyla yükseliyor.

Inistanbul Gala'da 3 haftada 875 ünite satıldı!

Fiyatların 320 bin liradan başladığı, İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.

Inistanbul Gala Topkapı'da 320 bin TL'ye 1+1!

30 ay vade farksız taksit ve yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabilen İnistanbul Gala projesinde fiyatlar ise 320 bin liradan başlıyor.

Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen İnistanbul Gala projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

İnistanbul Gala'da 3 haftada 875 konut satıldı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala'da yeni bir blok daha satışa çıktı. Şirket yetkilileri 3 hafta içinde bin 140 üniteden 875'ini sattıklarını bildirdi.

Nef İş GYO İnistanbul Gala Rezidans nerede?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başladığı Nef İş GYO İnistanbul Gala projesinde teslimler 2017 yılı içerisinde gerçekleşecek. Peki Nef İş GYO İnistanbul Gala Rezidans nerede?

İnistanbul Gala'da 3 haftada 875 konut satıldı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala'da yeni bir blok daha satışa çıktı. Şirket yetkilileri 3 hafta içinde bin 140 üniteden 875'ini sattıklarını bildirdi.

İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Topkapı İnistanbul Gala projesi 'nde daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Peki İş GYO Nef İnistanbul Gala projesi nerede?

Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim!

Toplam 788 üniteden meydana gelen İnistanbul Gala projesi İş GYO ve Nef tarafından Topkapı'da yükseliyor. Nef Topkapı İnistanbul Gala iletişim için 444 72 21 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış ofisi!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış ofisi iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta olan projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Nef Inİstanbul Gala fiyat!

Toplam 788 adet ticari üniteden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Nef Inİstanbul Gala fiyat listesi kapsamında 320 bin TL'den başlıyor.

İş GYO Topkapı İnistanbul Gala fiyat listesi!

Inİstanbul Gala Konutları İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef ortaklığında inşa ediliyor. İş GYO Topkapı İnistanbul Gala fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

İnistanbul Gala Topkapı Konutları ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği İnistanbul Gala Topkapı Konutları İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Peki İnistanbul Gala Topkapı Konutları ne zaman teslim?

Topkapı Inistanbul Gala'da 30 Ay 0 Faiz avantajı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.Inistanbul Gala Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çekti.

Nef İnistanbul Gala nerede Haberi

Nef İnistanbul Gala nerede

Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan  İnistanbul Gala projesi 470 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. 


3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana gelen İnistanbul Gala Evleri ‘nde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşeceği Topkapı projesi İnistanbul Gala’da daire fiyatları 320 bin TL’den başlıyor. Projede 2 bin 100 TL’den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.


Nef İnistanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.Projede otopark, sinema, asansör, oyun alanları,  yüzme havuzu, mescit, futbol alanları, güvenlik, basketbol sahası ve fitness center gibi donatılar yer alıyor. 


Topkapı İnistanbul Gala projesi Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600...