26 / 04 / 2024

Nef İnistanbul ne zaman teslim edilecek

Nef İnistanbul ne zaman teslim edilecek

Nef İnistanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İş GYO Nef Topkapı İnistanbul projesinin 2018 yılının 2. yarısında teslim edilmesi öngörüyor.

Nef İnistanbul iletişim!

Nef İnistanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Topkapı İnistanbul Evleri 130 dönümlük Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Nef Ortayaka lokasyon!

Nef Ortayaka lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projede fiyatlar NEF Ailesi'ne özel 299 bin TL'den başlıyor. 

NEF Kandilli ne zaman teslim?

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen NEF Kandilli projesinde fiyatlar 1 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Peki NEF Kandilli ne zaman teslim?

Nef 36 ne zaman teslim?

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef 36 Basın Ekspres projesi iki blok olarak yükseliyor. Proje 70 bin metrekare inşaat alanına sahip...

Nef Güneşli 36 fiyat 2017!

Nef Güneşli 36'da metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Nef Güneşli 36'da teslimler Aralık 2019'da yapılıyor...

Nef 4 yeni konut projesini hayata geçirecek!

Nef, Güneşli Basın Ekspres, Kandilli, Beykoz ve Bodrum Gölköy’de 4 yeni konut projesini hayata geçirmeyi hedefliyor. Projelerin yatırım bedelleri 1,9 milyar TL olarak tahmin ediliyor.

İş GYO-Nef İnistanbul Topkapı fiyatları!

İş GYO-Nef İnistanbul Topkapı fiyatları 416 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Topkapı'da aylık taksit ödemeleri, daire teslimlerinden sonra başlıyor...

Nef Sancaktepe ne zaman tamamlanacak?

İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe Samandıra bölgesinde hayata geçirilen Timur Gayrimenkul imzalı Nef Sancaktepe'de ön talepler toplanmaya devam ediyor.

İş GYO-Nef İnistanbul Konsept fiyatlar!

İş GYO-Nef İnistanbul Konsept fiyatları 389 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Konsept Evleri'nde daireler 2018 sonunda teslim edilecek...

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi!

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alan Inİstanbul Lokal projesi İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Inİstanbul Lokal Nef ne zaman teslim?

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar tasarlandığı proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında yükseliyor. Projede 48 aya varan taksitler sağlanıyor. Peki Inİstanbul Lokal Nef ne zaman teslim?

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal daire fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal daire fiyatları kat ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre uzaklıkta bulunuyor.

Nef Inİstanbul Lokal satılık!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa edilen Nef Inİstanbul Lokal satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi.

Nef İnistanbul ne zaman teslim edilecek Haberi

Nef İnistanbul ne zaman teslim edilecek

Teslimlerin 2018 yılının 2. Yarısında gerçekleşeceği Topkapı İnistanbul Evleri ‘nde 3565 adet daire yer alıyor. Projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Topkapı İnistanbul Evleri ‘nde daire fiyatları 320 bin TL’den başlıyor. 


İş GYO Inİstanbul Rezidans projesi 4 kısımdan oluşuyor. Projenin 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 kısım bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm bulunuyor.


Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde hayata geçirilen İnistanbul projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef imzası taşıyor. 


İş GYO Topkapı İnistanbul’ da banka kredisi ve vadeli olarak 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Nef İnistanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.


Projede sosyal...