28 / 03 / 2024

NEF Kandilli ne zaman teslim?

NEF Kandilli ne zaman teslim?

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Kandilli Luxury Living

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen NEF Kandilli projesinde fiyatlar 1 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Peki NEF Kandilli ne zaman teslim?



2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dairelerin yer aldığı NEF Kandilli projesi 406 daireden meydana geliyor. Mimari tasarımı Emre Arolat'a ait olan proje  Timur Gayrimenkul  imzasını taşıyor. 

 

NEF Kandilli ne zaman teslim?


NEF Kandilli ne zaman teslim?

NEF Kandilli projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. Fiyatların 1 milyon 900 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje konum olarak; İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'a bağlı Kandilli'de yükseliyor. 

Birçok ortak alana sahip projede sauna, spor salonu, yüzme havuzu, fitness, çocuk oyun alanı ve otopark bulunuyor.

NEF Kandilli projesinde Foldhome kapsamında; yatılı konukların ağırlanabileceği misafir odası, playstation odası,  özel görüntü ve ses sistemine sahip 20 kişilik sinema salonu, piyano ve davul setiyle birlikte özel ses izalasyonlu müzik odası, özel toplantı ve çalışma odası, yemek ve davet odası, puro ve şaraplarınızı muhafaza edebileceğiniz gerekli koşullara sahip mahsen, donanımlı fitness spor salonu, parti ve karaoke odası, tek potalı kapalı basketbol sahası, bilardo ve masa tenisi oynamaya müsait eğlence odası, kapalı squash kortu, kapalı mini futbol sahası, sanatsal çalışmalar için atölye, gökyüzü ve yıldızları izleyebileceğiniz gözlem odası, yoga & pilates gibi özel aktivite ve dersler için stüdyo, jakuzili teras, açık hava sineması, çocukların güvenle oynayabileceği oyun odası, teras bahçesi yer alıyor.
 

Kandilli Nef Luxury Living iletişim

Telefon: 444 9 633 / 0212 386 90 01
Web: http://nefkandilli.com.tr/
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön