25 / 04 / 2024

Nef Kandilli satış ofisi

Nef Kandilli satış ofisi

 Nef Kandilli projesi 406 daireden meydana geliyor. Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Kandilli nerede yer alıyor? İşte cevabı...

NEF Kandilli ne zaman teslim?

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen NEF Kandilli projesinde fiyatlar 1 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Peki NEF Kandilli ne zaman teslim?

Nef Kandilli Evleri satışları Eylül'de başlıyor!

Nef Kandilli Evleri satışları Eylül'de başlıyor. Nef Kandilli Evleri'nde teslimler Şubat 2020'de yapılıyor...

Nef Arsa satış ofisi ağına Antalya'yı da ekledi

Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün satış ve tanıtım operasyonları gerçekleştirmek üzere Antalya'da bulunan yeni satış ofisini hizmete açtı. Nef, büyük yatırım değerine sahip olan "Nef Arsa"ları, Türkiye'nin önde gelen şehirlerinde yeni sahipleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Nef Meram satışta! 157 villalık yeni proje Eylül 2025'te teslim!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef'in Konya'da hayata geçirdiği Nef Meram satışa çıktı. 157 villanın yer aldığı projenin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

Nef Kandilli fiyat listesi Ekim 2022! 

Nef’in ilk reserve projelerinden olan Nef Kandilli'de 1. etap satışları büyük oranda tamamlandı. Peki Nef Kandilli projesindeki evlerin fiyatları ne kadar? İşte Nef Kandilli fiyat listesi Ekim 2022!

Nef Reserve Kandilli ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor!

2010'dan beri hayata geçirdiği projelerle dünyanın sayılı gayrimenkul markaları arasında bulunan Nef, Kandilli’deki yeni Reserve projesiyle İstanbul Boğazı'nın eşsiz konumunda ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları satışta!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de yükselen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları satışa sunuldu. Projede yer alan konutların fiyatları 2 milyon 995 bin TL'den başlıyor...

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda satışlar başlıyor!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de inşa edilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nda satışlar başlıyor...

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nın satışı ertelendi!

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de hayata geçirilen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları'nın Şubat ayında satışa çıkması planlanıyordu. Projede satışlar ertelendi...

Nef Kandilli Koru Blokları güncel fiyat listesi!

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Nef Reserve Kandilli Koru Blokları güncel fiyat listesi ve proje detayları...

Nef Kandilli Koru Blokları fiyat listesi 2021!

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Nef Reserve Kandilli Koru Blokları fiyat bilgisi ve proje detayları...

Nef Reserve Kandilli Koru Blokları bu ay içinde satışta! 

Nef imzasıyla İstanbul Kandilli'de yükselen Nef Reserve Kandilli Koru Blokları bu ay içinde satışa çıkıyor...

Nef Reserve Kandilli 2. Etap satışa çıkıyor!

Yeni konut projelerine devam eden Nef, Kandilli projesinin 2. etabını satışa çıkarıyor...

Nef Online açıldı!

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle dikkat çeken Nef, dijital satış ofisi “Nef Online”ı tüm müşterilerin kullanımına açtı.

Nef Kandilli 2019 kampanyası!

Nef Kandilli 2019 kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 406 adet konut bulunuyor.

Nef Kandilli satış ofisi Haberi

Nef Kandilli satış ofisi

Toplamda 406 daireden meydana gelen Nef Kandilli projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 2020 yılında teslim edilecek projede boğaz manzarasını gören daireler yer alıyor.

Nef Kandilli nerede?

Nef Kandilli İstanbul Kandilli'de hayata geçiriliyor. Boğaz manzarasını gören dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 1 milyon 900 bin TL'den başlıyor.

NEF KANDİLLİ KÖŞKÜ
Fatin Hoca Sokak No: 27 Üsküdar-Kandilli 
İstanbul/Türkiye

Ödeme planına göre projede 48 ay 0 faiz fırsatı sağlanıyor. 

Timur Gayrimenkul imzasını taşıyan projede yüzme havuzu, fitness, sauna, spor salonu, çocuk oyun alanı ve otopark bulunuyor. 
 
  

NEF Kandilli projesinde Foldhome kapsamında;  piyano ve davul setiyle birlikte özel ses izalasyonlu müzik odası, puro ve şaraplarınızı muhafaza edebileceğiniz gerekli koşullara sahip mahsen, yoga & pilates gibi özel aktivite ve dersler için...